Skocz do zawartości
yogi

Pieprzyć nauczycieli

Rekomendowane odpowiedzi

nom w swoim miernym zywocie:D spotkalem 2 nauczycieli moze 3 ktorzy byli nauczycielami z wyboru a nie z przymusu. Potrafili zainteresowac swoja nauka nawet najwiekszych leserow w klasie(w tym mnie:D). Podobna sprawa jest tez z duchowienstwem zadko ktory ksiadz jest tym prawdziwym wyslanikiem boga do gloszenia wiary(hehheh przypomina mi sie odcinek south parka gdzie ksiadz dymal babe w konfesionale:D)

Ja natomiast przypominam sobie 18-stke qmpla, gdzie to sie "świętowało" z "prawie księdzem", ta koloratka idealnie pasowała do puszki piwa(oczywiście bezalkoholowego ;) ) o napojach (bardziej) wyskokowych nie mówiąc, ach te wieczorne kazania... :D

Dzisiaj nie można jush mówić o powołaniu, ksiądz? - to przeważnie bardzo opłacalny zawód jak na dzisiejsze czasy...

ta ale za jakom cene :( zere dupczenia no i cza wyluchiwac te babki w konfie :)i te msze :(

Zero dupczenia??? Mój probosz ma kobitę i 2 dzieci , sam go widziałem kak z nią za rękę szedl i z bachrkami, wszyscy o tym wiedzą u mnie w miejscowości. w.g. mnie niech am w końcu to tez czlowiek. Ja w sumie nie moge sobie wyobrazić jak można bez tego wytrzymac.. :)... A w konfesjonale hmmm .. można użyć walkmana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Tematy takie jak ten, o takiej porze jak ta (koniec sierpnia) dobijaja czlowieka takiego jak ja, ktory wie ze 2 wrzesnia musi popierniczac do szkoly :(

Ja w sumie bym sie z niektórymi z Was zamienił..

Dla mnie czas mógłby się zatrzymac na 4 klasie technikum.. Było po prostu super jak sobie przypomne... szkoda że to tak dawno było.. :( i że raczej tepiękne czasy już nie wróca, może w następnym wcieleniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to qrwa pięknie, miałem dziś pierwszą radę pedagogiczną z okazji rozpoczynającego się roku szkolnego i co ??? .......

Dyrektor zaproponował mi wychowawstwo w pierwszej klasie 8O 8O 8O

ja się chyba zastrzele :evil: :evil: :evil:

/a może będę uczył kogoś z was, no to se wtedy pogadamy na żywo he,he

:D /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to qrwa pięknie, miałem dziś pierwszą radę pedagogiczną z okazji rozpoczynającego się roku szkolnego i co ??? .......

Dyrektor zaproponował mi wychowawstwo w pierwszej klasie  8O  8O  8O  

ja się chyba zastrzele  :evil:  :evil:  :evil:  

/a może będę uczył kogoś z was, no to se wtedy pogadamy na żywo he,he

:D /

wspolczuje ci :( jeszcze starsze klasy mozna jakos przelknac ale pierwszaki to bedziesz miall niezle jazdy:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wspolczuje ci  jeszcze starsze klasy mozna jakos przelknac ale pierwszaki to bedziesz miall niezle jazdy:D

No nie Stary mylisz się, widać nie czytałeś mojego wcześniejszego posta owszem mam pierwszaków, ale nie takich uczę w Zawodowej Szkole Specjalnej i moi pierwszoklasiści często mają po 17, 18 lat 8O 8O 8O a w zeszłym roku trafił nam się jeden 19-nastolatek po odsiadce wyroku w Białołęce, :twisted: :twisted: :twisted:

tamci Twoi pierwszoklasiści,- przy moich są jak miód-malina do rany przyłóż :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wspolczuje ci  jeszcze starsze klasy mozna jakos przelknac ale pierwszaki to bedziesz miall niezle jazdy:D

No nie Stary mylisz się, widać nie czytałeś mojego wcześniejszego posta owszem mam pierwszaków, ale nie takich uczę w Zawodowej Szkole Specjalnej i moi pierwszoklasiści często mają po 17, 18 lat 8O 8O 8O a w zeszłym roku trafił nam się jeden 19-nastolatek po odsiadce wyroku w Białołęce, :twisted: :twisted: :twisted:

tamci Twoi pierwszoklasiści,- przy moich są jak miód-malina do rany przyłóż :D :D :D

o boze to tym bardziej ci wspolczuje:D opowiedz jakoms fajna historie co uczniowie zrobili w szkole:D napewno duzo rzeczy sie dzieje:D BTW jakiego przedmiotu uczysz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o boze to tym bardziej ci wspolczuje:D opowiedz jakoms fajna historie co uczniowie zrobili w szkole:D napewno duzo rzeczy sie dzieje:D BTW jakiego przedmiotu uczysz??

No tak dzieje się sporo, :D a uczę WF więc nie tak źle,- chyba :?

w zeszłym roku np. uczeń właśnie pierwszej klasy, ale inny niż ten co siedział postanowił ukraść z kolegą samochód,- traf chciał, że ukradli prywatny samochód jakiegoś gliniarza, no i w pięć sekund mieli gliny na karku, ponieważ mój uczeń nie zamierzał się mimo wszystko zatrzymać, a policja ścigała ich cały czas to jego dobry kolego który siedział obok i miał akurat broń palną zaczął się ostrzeliwać, co by pewnie pomóc kumplowi w ucieczce, no oczywiście w końcu jakoś ich zatrzymali, ale pewnie szybko się w szkole nie pokażą :D :D :D

podobnych historii jest kupę inny znowu pilnował ''nie właściwych'' wagonów na bocznicy i też go zgarneli /już drugi raz będzie siedział/ itp. itd.

oprócz tego moi zdalni uczniowie ukradli przed wakacjami ...........

sztangę ze szkolnej siłowni 8O 8O 8O

niezłe pierwszaki no nie :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety taka jest rzeczywistość, tylko, że o tym się nie mówi, a najgorsze w tym wszstkim jest to, że do jednej takiej szkoły muszą chodzić,- faktycznie chorzy lub upośledzeni w stopniu lekkim i Recydywiści,

dalszy komentarz jak jedni wpływają na drugich pozostawiam Forumowiczom :? :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam kolege co chodzi do szkoly specialnej(ogolnie on jest normalny poprostu jakos tak mu sie ubzduralo zeby tam pojsc) i nie opowiadal mi o recydywistach. Hmmmm pewnie wszystko zalezy od szkoly np. w szczecinie slyszalem ze w pewnym liceum many gonil goscia z siekiera po korytarzu szkolnym. Hmmm dziwne czasy nastaly prawie jak w sredniowieczu:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dunaj-a w ktoorej shkole uczysh? tj adres i nazwa shkoly

No nie wiem czy powinienem podawać, ale co mi tam ...........

w sumie to łatwo trafić, bo to na Starym Mieście, obok Katedry Wojskowej

a dokładnie ul. Długa 9, można dojść od Pl. Krasińskich dosłownie 60 metrów do mojej szkoły :D :D :D

Tylko nie mówcie nikomu :wink: :wink: :wink:

Mam nadzieję, że nie będę uczył waszych kolegów lub co gorsza was :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam kolege co chodzi do szkoly specialnej(ogolnie on jest normalny poprostu jakos tak mu sie ubzduralo zeby tam pojsc) i nie opowiadal mi o recydywistach. Hmmmm pewnie wszystko zalezy od szkoly np. w szczecinie slyszalem ze w pewnym liceum many gonil goscia z siekiera po korytarzu szkolnym. Hmmm dziwne czasy nastaly prawie jak w sredniowieczu:D

We Wrocławiu coś takiego było w 9 LO chyba w 96 nie pamiętam dokładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi