Andrz3j Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 nom w swoim miernym zywocie:D spotkalem 2 nauczycieli moze 3 ktorzy byli nauczycielami z wyboru a nie z przymusu. Potrafili zainteresowac swoja nauka nawet najwiekszych leserow w klasie(w tym mnie:D). Podobna sprawa jest tez z duchowienstwem zadko ktory ksiadz jest tym prawdziwym wyslanikiem boga do gloszenia wiary(hehheh przypomina mi sie odcinek south parka gdzie ksiadz dymal babe w konfesionale:D) Ja natomiast przypominam sobie 18-stke qmpla, gdzie to sie "świętowało" z "prawie księdzem", ta koloratka idealnie pasowała do puszki piwa(oczywiście bezalkoholowego ;) ) o napojach (bardziej) wyskokowych nie mówiąc, ach te wieczorne kazania... :D Dzisiaj nie można jush mówić o powołaniu, ksiądz? - to przeważnie bardzo opłacalny zawód jak na dzisiejsze czasy... ta ale za jakom cene :( zere dupczenia no i cza wyluchiwac te babki w konfie :)i te msze :( Zero dupczenia??? Mój probosz ma kobitę i 2 dzieci , sam go widziałem kak z nią za rękę szedl i z bachrkami, wszyscy o tym wiedzą u mnie w miejscowości. w.g. mnie niech am w końcu to tez czlowiek. Ja w sumie nie moge sobie wyobrazić jak można bez tego wytrzymac.. :)... A w konfesjonale hmmm .. można użyć walkmana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Olewaj póki możesz bo na studiach to Ty będziesz olewany he he :)Dokładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Tematy takie jak ten, o takiej porze jak ta (koniec sierpnia) dobijaja czlowieka takiego jak ja, ktory wie ze 2 wrzesnia musi popierniczac do szkoly :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 "]Tematy takie jak ten, o takiej porze jak ta (koniec sierpnia) dobijaja czlowieka takiego jak ja, ktory wie ze 2 wrzesnia musi popierniczac do szkoly :( Ja w sumie bym sie z niektórymi z Was zamienił.. Dla mnie czas mógłby się zatrzymac na 4 klasie technikum.. Było po prostu super jak sobie przypomne... szkoda że to tak dawno było.. :( i że raczej tepiękne czasy już nie wróca, może w następnym wcieleniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 eh zastanawiam sie nad preferencja sexualna autora :) Pieprzysz wszystkich ? To fajnie masz ! co to za szkola ? I jaki proziom trzeba reprezentowac zeby taki temat wymyslic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 eh zastanawiam sie nad preferencja sexualna autora :) Pieprzysz wszystkich ? To fajnie masz ! co to za szkola ? I jaki proziom trzeba reprezentowac zeby taki temat wymyslic ? ludek niedodymek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No to qrwa pięknie, miałem dziś pierwszą radę pedagogiczną z okazji rozpoczynającego się roku szkolnego i co ??? ....... Dyrektor zaproponował mi wychowawstwo w pierwszej klasie 8O 8O 8O ja się chyba zastrzele :evil: :evil: :evil: /a może będę uczył kogoś z was, no to se wtedy pogadamy na żywo he,he :D / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No to qrwa pięknie, miałem dziś pierwszą radę pedagogiczną z okazji rozpoczynającego się roku szkolnego i co ??? ....... Dyrektor zaproponował mi wychowawstwo w pierwszej klasie 8O 8O 8O ja się chyba zastrzele :evil: :evil: :evil: /a może będę uczył kogoś z was, no to se wtedy pogadamy na żywo he,he :D / wspolczuje ci :( jeszcze starsze klasy mozna jakos przelknac ale pierwszaki to bedziesz miall niezle jazdy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 wspolczuje ci jeszcze starsze klasy mozna jakos przelknac ale pierwszaki to bedziesz miall niezle jazdy:DNo nie Stary mylisz się, widać nie czytałeś mojego wcześniejszego posta owszem mam pierwszaków, ale nie takich uczę w Zawodowej Szkole Specjalnej i moi pierwszoklasiści często mają po 17, 18 lat 8O 8O 8O a w zeszłym roku trafił nam się jeden 19-nastolatek po odsiadce wyroku w Białołęce, :twisted: :twisted: :twisted: tamci Twoi pierwszoklasiści,- przy moich są jak miód-malina do rany przyłóż :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 wspolczuje ci jeszcze starsze klasy mozna jakos przelknac ale pierwszaki to bedziesz miall niezle jazdy:DNo nie Stary mylisz się, widać nie czytałeś mojego wcześniejszego posta owszem mam pierwszaków, ale nie takich uczę w Zawodowej Szkole Specjalnej i moi pierwszoklasiści często mają po 17, 18 lat 8O 8O 8O a w zeszłym roku trafił nam się jeden 19-nastolatek po odsiadce wyroku w Białołęce, :twisted: :twisted: :twisted: tamci Twoi pierwszoklasiści,- przy moich są jak miód-malina do rany przyłóż :D :D :D o boze to tym bardziej ci wspolczuje:D opowiedz jakoms fajna historie co uczniowie zrobili w szkole:D napewno duzo rzeczy sie dzieje:D BTW jakiego przedmiotu uczysz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 o boze to tym bardziej ci wspolczuje:D opowiedz jakoms fajna historie co uczniowie zrobili w szkole:D napewno duzo rzeczy sie dzieje:D BTW jakiego przedmiotu uczysz??No tak dzieje się sporo, :D a uczę WF więc nie tak źle,- chyba :? w zeszłym roku np. uczeń właśnie pierwszej klasy, ale inny niż ten co siedział postanowił ukraść z kolegą samochód,- traf chciał, że ukradli prywatny samochód jakiegoś gliniarza, no i w pięć sekund mieli gliny na karku, ponieważ mój uczeń nie zamierzał się mimo wszystko zatrzymać, a policja ścigała ich cały czas to jego dobry kolego który siedział obok i miał akurat broń palną zaczął się ostrzeliwać, co by pewnie pomóc kumplowi w ucieczce, no oczywiście w końcu jakoś ich zatrzymali, ale pewnie szybko się w szkole nie pokażą :D :D :D podobnych historii jest kupę inny znowu pilnował ''nie właściwych'' wagonów na bocznicy i też go zgarneli /już drugi raz będzie siedział/ itp. itd. oprócz tego moi zdalni uczniowie ukradli przed wakacjami ........... sztangę ze szkolnej siłowni 8O 8O 8O niezłe pierwszaki no nie :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 w tym momencie nie wiem czy sie smiac czy plakac:D powinni nakrecic jakis serial ala buston public:D to by byl hicior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No niestety taka jest rzeczywistość, tylko, że o tym się nie mówi, a najgorsze w tym wszstkim jest to, że do jednej takiej szkoły muszą chodzić,- faktycznie chorzy lub upośledzeni w stopniu lekkim i Recydywiści, dalszy komentarz jak jedni wpływają na drugich pozostawiam Forumowiczom :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 mam kolege co chodzi do szkoly specialnej(ogolnie on jest normalny poprostu jakos tak mu sie ubzduralo zeby tam pojsc) i nie opowiadal mi o recydywistach. Hmmmm pewnie wszystko zalezy od szkoly np. w szczecinie slyszalem ze w pewnym liceum many gonil goscia z siekiera po korytarzu szkolnym. Hmmm dziwne czasy nastaly prawie jak w sredniowieczu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 dunaj-a w ktoorej shkole uczysh? tj adres i nazwa shkoly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 dunaj-a w ktoorej shkole uczysh? tj adres i nazwa shkoly No nie wiem czy powinienem podawać, ale co mi tam ........... w sumie to łatwo trafić, bo to na Starym Mieście, obok Katedry Wojskowej a dokładnie ul. Długa 9, można dojść od Pl. Krasińskich dosłownie 60 metrów do mojej szkoły :D :D :D Tylko nie mówcie nikomu :wink: :wink: :wink: Mam nadzieję, że nie będę uczył waszych kolegów lub co gorsza was :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja nie kce do szkoly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 mam kolege co chodzi do szkoly specialnej(ogolnie on jest normalny poprostu jakos tak mu sie ubzduralo zeby tam pojsc) i nie opowiadal mi o recydywistach. Hmmmm pewnie wszystko zalezy od szkoly np. w szczecinie slyszalem ze w pewnym liceum many gonil goscia z siekiera po korytarzu szkolnym. Hmmm dziwne czasy nastaly prawie jak w sredniowieczu:D We Wrocławiu coś takiego było w 9 LO chyba w 96 nie pamiętam dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...