s0n1c Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 No wlasnie czy ktos wie jak? Szukalem na forum to nic specjalnego nie znalazlem, a po wiekszym sprecyzowaniu zapytania to sie szukajka p...suje. Probowalem cos w filtrach ffdshow --> chyba opcja master volumne dalem na 300% ale nic nie dzialalo moze jeszcze czegos nie zaznaczylem? Z gory thx za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Nie wiem jak dobrze się znasz na edycji filmów, czy kiedykolwiek ripowałeś film i takie sprawy ale jakby się uparł to jest to moźliwe. Musiałbyś oddzielić dzwięk od filmu i samą ścieżke dziękową (o ile jest to mp3 bo jak AC3 to ta medoda nie zadziała) i podgłosić ją przy uzyciu programu MP3Gain. Zna ktoś lepszy pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Bardziej chodzi mi o jakies ustawienia w kodekach, filmu nie bede przerabial bo nie mam doswiadczenia a nie chce zepsuc :) Jak juz pisalem jest chyba taka opcja w ffdshow Audio filter configuration i zaklatka Volume i jest opcja master volume nawet do 300% tylko nie wiem co trzeba zrobic zeby to zadzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 W ffdshow ( pewnie nie zaznaczyles mp3 zeby dekodowal ) . To samo masz w nowym ac3 filter ( a konkretnie opcja Gain albo DRC ) . Pozatym na dobrych sterownikach mozna zwiekszyc poziom glosnosci programowo . Tyle ze mysle ze z ac3 filter bedzie najlepiej :) ( tlyko mowa o najnowszym ktory dekoduje mp3 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Dzieki dziala, czyli dobrze kombinowalem tylko kodeki robily konflikty i nie chcialo dzialac, wywalilem wszystko i zainstalowalem tylko co trzeba i dziala. Topic uwazam za zamkniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...