marco Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Z pewnych powodow musialem zdobyc troche tego ustrojstwa w formie czesci zamiennych, ale jedno nie chce zabardzo wspolpracowac z reszta teoretycznie sprawnych elementow ;) Problemy sa w sumie 2: 1) nie dziala pcspeaker znaczy go nie ma i nie ma wyjscia ;) 2) za cholere nie moge dojsc do czego sluza dip-switche nr 1 i 6 ;) wazniejsze w sumie to 1 ;) wyglada to mniejwiecej tak jak na zdjeciach: Okolice napisu PC SPKR piny z wlacznikiem , ledami etc Plyta jest oczywiscie ciekawa - zadnego SCSI nie ma a PWR jest na pinach 3 i 4 patrzac od prawej strony czyli opis nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 --- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 2) za cholere nie moge dojsc do czego sluza dip-switche nr 1 i 6 ;) heheh ty i tak masz dobrze ja mam mobo Compaqa [swoją drogą to płyta nawet ok bios w 5 językach hehe] ale jak miałem podłączyć led hdd,przycisk powet to qurcze nic nie było tam opisane a instrukcji to płyta Compaqa nie ma i ja mam 2 rządki żeby wpinać te kabelki... i sie tak 2h męczyłem - metoda prób i błędów hehhehe na każdy pręci próbowałem wpinać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...