ModdingKing Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 W moim projekcie z wierzchu buda malowana będzie na czarno, w środku dużo elementów UV zielonych. I teraz mam problem ! na jaki kolor wymalować środek budy bo już jest przygotowana do malowania ale nie mam pojęcia na jaki kolor :( a nie chcem spierdzielić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 moze rozowy :],a na boku wielki napis I'm too sexy :]]] IMHO sam powinienes decydowac w takich sprawach jak kolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 moze rozowy :],a na boku wielki napis I'm too sexy :]]] IMHO sam powinienes decydowac w takich sprawach jak kolor ja na prawde mam problem a chciałem dzisiaj malować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 poszło na silver :D dzięki za chęci ale już postanowione kolor środka srebrny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j0k3r Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Daj tez czarny;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Thorn - uwielbiam cię :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Thorn - uwielbiam cię :>:P no co ty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Poważnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 CLOSED proponuje :D :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 hehe fajny topic proponuje kłodeczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Glosujmy :D Ja jestem za :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 ja też jestem za :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...