Gość DaMcio Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 na początku (jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli prosze o przyklejenie tematu) Wielu z was (...) z kartą Sb Live a w szczególności SB LIVE! DIGITAL (...) odnalazłem plik (cały dzień mi to zajeło ) który umożliwia... :| aa poco tyle gadania jest plik reg klikasz 2 razy eax działa :D to wystarczy Prosze bardzo znaleziony a nie zrobiony :) Do kart SB LIVE ! (wszystkie) http://members.lycos.co.uk/damcio/LIVEEAX.REG (wymaga restarta ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Dodałem, zrestartowałem, NIE DZIAŁA :( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 a mozesz podać wiecej szczegółów co onzacza ze EAX nie działa.. tzn. gdzie nie działa? w grach? czy jak.. bo może o czymś nie wiem... a mam małego 'hopla' na punkcie dzwieku 3d :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...