tomirek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Siemka! Mam pytanko. Otoz mam obraz plyty stworzony Alcoholem. Chcialbym do tego obrazu dodac jeszcze jeden folder z plikami. Czy mozna to zrobic w jakis prosty i latwy sposob? W Alcoholu nie znalazlem takiej opcji (moze slepy jestem). Pozdrowki T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ultra ISO chyba to potrafi :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Generalnie są programy do grzebania w obrazach płyt - nie wiem czy akurat w obrazach Alcohola ale poszukaj na www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomirek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ultra ISO chyba to potrafi :idea: Dzieki :) Zaraz sprawdze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ultra ISO chyba to potrafi :idea: Dzieki :) Zaraz sprawdze :) Zobacz jeszcze Win ISO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...