Vienio Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 posiadam taka plyte jak w temacie, w sklepie powiedzieli mi ze ta plyta nie obsluguje kart graficznych z szyna 128 bitowa. Czy to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no13 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 bzdura :? :? proponuje zmienic sklep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 typowi znaffcy :lol: miałem tą płyte i jakoś mój gf3ti200 chodził hehehehe infolamatyk jakis chyba to powiedzial albo typowy lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRaS Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 mam taka plyte i jakos gf4 ti se na niej biega bez problemu :D sciema!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zmien sklep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mój Radek 9800 też na niej śmigał ( a wcześniej GF3Ti200 ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bendi Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 BUUUUUUHAHAHAHAH Co za goście <hahaha> Ja tam mam radka 9550 i jakoś śmiga :)))) Zmień sklep :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Nie rozumiem w jaki sposób płyta może nie obsługiwać kart graficznych ze 128-bitową szyną. Mój stary GF2 MX400 (SDR - 128bit) chodził na mobo z Intel 440LX bez problemu, a tam było AGPx2. Wróć do tego sklepu i im pogratuluj ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 łahhhh ale laczki wes zmien sklep albo przeprowadz sie do innego miasta :D moj gf3 spokojnie naginal w nfs 3 heh z rozdzielką 1280x1024x32 bit spoko zachula ci 128 bit a co najlepsze moj kumpel ma gf2 256 i tez spokojnie smiga z 256 bitową karta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 łahhhh ale laczki wes zmien sklep albo przeprowadz sie do innego miasta :D moj gf3 spokojnie naginal w nfs 3 heh z rozdzielką 1280x1024x32 bit spoko zachula ci 128 bit a co najlepsze moj kumpel ma gf2 256 i tez spokojnie smiga z 256 bitową karta :) Ty w cale nie lepszy :D GF 256 nie ma 256 bitowej szyny pamięci a chyba tylko układ graficzny. A szyna pamięci to 128bit w tych kartach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 łahhhh ale laczki wes zmien sklep albo przeprowadz sie do innego miasta :D moj gf3 spokojnie naginal w nfs 3 heh z rozdzielką 1280x1024x32 bit spoko zachula ci 128 bit a co najlepsze moj kumpel ma gf2 256 i tez spokojnie smiga z 256 bitową karta :) Ty w cale nie lepszy :D GF 256 nie ma 256 bitowej szyny pamięci a chyba tylko układ graficzny. A szyna pamięci to 128bit w tych kartach. ta najlepsze jak lolek smieje sie z lolkow do tego co napisal Hamil_Hamster chcialbym jeszcze dodac ze NFS3 ma max grafe 800x600x16 jezeli chodzi o 3D - wyzsze tylko w software Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 KGB Ty LoL'ku :D co do NFS chodzilo mi o Nfs porsche i jebłem sie o 2 numerki to jest 5 :) okej a geforce 256 to niewiem jak znajdzies dane technicene to uwierze ale ja sprzedawalem swojego 256 dwa lata temu to napsialem w allegro ze szyna 256 i ludziska sie "bili" o nią heee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 KGB Ty LoL'ku :D co do NFS chodzilo mi o Nfs porsche i <font color=red>[ciach]</font>łem sie o 2 numerki to jest 5 :) okej a geforce 256 to niewiem jak znajdzies dane technicene to uwierze ale ja sprzedawalem swojego 256 dwa lata temu to napsialem w allegro ze szyna 256 i ludziska sie "bili" o nią heee nie musisz szukac danych technicznych, te karty mialy szyne do pamieci 128 bit a 256bitowy to byl GPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 DoThAn - Najwyraźniej zrobiłeś kupujących w qnia. Działający GF 256 DDR leży u mnie na szafie i w cale nie musze sprawdzać jaką miał szyne pamięci bo dobrze pamiętam. Zresztą, w tej karcie były tylko 4 kostki pamięci, nie sądze aby miała przepustowość 64bit każda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 no to kurcze zrobilem ich w qnia ale nieswiadomie :) naszczescie nie bylo reklamacji dzieki za informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...