XRLEO Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jaką temperature powinienem mieć na tym dysku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 jak masz mniejsze niz 50* to nie masz co sie martwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 bo ja mam dwa koło siebie bo nie mam miejsca ale jak mówisz że poniżej 50 ale w stresie czy w idle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Dysk to nie procek on sie nagrzewa w ciągu kilku minut . Pozatym oczywiście że w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 uruchom kilka razy pod żad windowsa i sprawdzi jaka ma temp. dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 to może inaczej jaką moge miec maksymalną tem na tym dysku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja mam ST31320026A, 120GB 8MB 7200 i mam w stresie max 52C. To chyba dobrze. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja mam ST31320026A, 120GB 8MB 7200 i mam w stresie max 52C. To chyba dobrze. 8)boze a ktos mowil ze samsungi sie nie grzeja :lol: ja na wd 38max mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machoni Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 boze a ktos mowil ze samsungi sie nie grzeja :lol: ja na wd 38max mam :D 8O :twisted: 8O Normalnie az spadlem z krzesla... kurcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 sorry nie doczytalem kazdemu zdarzaja sie pomylki segeate oczywiscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Mam dwa dyski - jeden nad drugim z jakimis 1,5cm przerwy miedzy nimi - oba chlodzone wiatraczkiem 80mm @5V. Moja Barka ST340016A wlasnie teraz ma 33stC a Maxtor DM +( 34stC ( wskazania wg MBM). Wylaczenie wiatraka powoduje znaczny wzrost temperatury dyskow - nawet do okolo 55 stC po kilku(nastu) godzinach wlaczonego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja mam ST31320026A, 120GB 8MB 7200 i mam w stresie max 52C. To chyba dobrze. 8) 52?? ja bym sie bał trzymać tam jakies wartościowe dla mnie dane czy chociazby zbiory mp3 i filmow...moj ma w stressie 40max a gdy zamkne bude 35....kiedys go prazyłem to po 1h katowania nortonem antivirus mial 47C 8O :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 jak sprawdzic temperature i jakim programem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Sprawdź Everestem. Na Aidzie nie ma odczytu temp. dysku. 8) Komp juz chodzi 13 godz. i mam temp. dysku 47. A jak żem kopiował z dysku na dysk kumpla 30GB plików to była 50. Kupie 2 wentyle do obudowy i po problemie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ja mam ST31320026A, 120GB 8MB 7200 i mam w stresie max 52C. To chyba dobrze. 8) Nie za bardzo - mam 49 C przy dwoch Barkach 7200 podpietych na tej samej stacji dokujacej (buda Enlight)- wiec jedna powinna grzac sie znacznie mniej 45 C max, ale to oczywiscie kwestia rowniez jak wentylowana jest buda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...