MonsterMax Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Mam duży problem z dyskiem. Otóż tak. Sformatowałem go i podzieliłem na 3 partycje. 1. Spowalnia on uruchamianie systemu 2. Nie jest wykrywany jeden dvd rom przez niego 3. Za każdym razem jak włączą sie system robi skan diska bo coś ze spójnością danych nie gra. 4. Kopiowanie z partycji na partycje jest nie możliwe. 5. Jak uruchmiam na nim jakis program pokazuje że wystąpił błąd we/wy czy jakoś tak. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 bady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 On jest nowiuśki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jak jest nowy to chyba masz do niego gwarancję? Usuń partycje i załóz jeszcze raz i podłącz tak aby dysk była jedynym napedem na tasmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...