Skocz do zawartości
Moog

GAINWARD PowerPack!Ultra/2100 GS VS Winfast GF6800 128MB

Rekomendowane odpowiedzi

[OT]

Kosiarz ==> do mnie idzie winfast 6800 GT - ciekawe, czy będzie miał równie ciche chłodzenie jak Twój - różnią się grubością...

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-122-193&depa=1

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-122-195&depa=1 (fotki po lewej)

zdecydowałem się na GT leadteka ponieważ ponoć można na firmowym chłodzeniu puścić go na ultra !

p.s. byłem fanboyem ATi :lol:

Jak go będziesz już miał to napisz coś o nim. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam tesz jutro odbieram gf6800 ale włśnie leadteka i mam pytanie czy ktoś kręcił jusz tę karte ?? jakie stabilne zegary itp  :twisted:

Nie wiem bo jeszcze nie bawiłem się w over., ale myślę że conajmniej 380 na GPU i 800 na pamięciach to da się osiągnąć :plum: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę wyjść na niecierpliwego,ale nie doczekałem się odpowiedzi na moje pytanie postawione na poprzedniej stronie :( Zakup tuż tuż,a ja dalej nie wiem,jak głośne jest to chłodzenie na Gainward'zie :/ No nic,trzeba będzie zakupić,sprawdzić i najwyżej wymienić na Leadtek'a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie w sumie lamerskie pytanko,ale...co dokładnie znajduje się w pudełku od Leadetka WinFast A400 TDH ? (co sklep/serwis,to inną zawartość podają i trochę się już pogubiłem,więc prosiłbym o wypowiedzi osób,które zakupiły ten właśnie model)

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie w sumie lamerskie pytanko,ale...co dokładnie znajduje się w pudełku od Leadetka WinFast A400 TDH ? (co sklep/serwis,to inną zawartość podają i trochę się już pogubiłem,więc prosiłbym o wypowiedzi osób,które zakupiły ten właśnie model)

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

U mnie jest:

1.Przejściówka z DVI na D-Sub

2.Kabelek rozgałęziający zasilanie

3.Przejściówka z mini-DIN na cinch, 1 kababel z dwóch stron zakończony wtyczkami RCA, oraz 1 kabel zakończony obustronnie wtyczkami mini-DIN

4 5 płyt CD + 1 DVD pełene wersje gier Splinter Cell Pandora Tomorrow (DVD), Gun Metal, Prince of Persia 2x, Big Mutha Truckers, sterowniki, instrukcja obsługi :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi