Kosiarz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 [OT] Kosiarz ==> do mnie idzie winfast 6800 GT - ciekawe, czy będzie miał równie ciche chłodzenie jak Twój - różnią się grubością... http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-122-193&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-122-195&depa=1 (fotki po lewej) zdecydowałem się na GT leadteka ponieważ ponoć można na firmowym chłodzeniu puścić go na ultra ! p.s. byłem fanboyem ATi :lol: Jak go będziesz już miał to napisz coś o nim. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jak ten gainward wyglada z tylu? Jakis radiator, czy cos? I jaki jest rozstaw dziurek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam tesz jutro odbieram gf6800 ale włśnie leadteka i mam pytanie czy ktoś kręcił jusz tę karte ?? jakie stabilne zegary itp :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam tesz jutro odbieram gf6800 ale włśnie leadteka i mam pytanie czy ktoś kręcił jusz tę karte ?? jakie stabilne zegary itp :twisted: Nie wiem bo jeszcze nie bawiłem się w over., ale myślę że conajmniej 380 na GPU i 800 na pamięciach to da się osiągnąć :plum: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Kolega właśnie testował swojego leadteka poszedł bezproblemowo na 390@820 przy procku wykręconym na 3200+ i 512 ddr 400mhz i uzyskał wynik 10026pk w 2003 jusz sie nie moge doczekać jutra i dorwać swojego leadteka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Nie chcę wyjść na niecierpliwego,ale nie doczekałem się odpowiedzi na moje pytanie postawione na poprzedniej stronie :( Zakup tuż tuż,a ja dalej nie wiem,jak głośne jest to chłodzenie na Gainward'zie :/ No nic,trzeba będzie zakupić,sprawdzić i najwyżej wymienić na Leadtek'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Bylbym bardzo wdzieczny, jakby ktos sprawdzil u siebie rozstaw dziurek w tym Gainwardzie. I jeszcze jakby ktos powiedzial czy jest z tylu jakis radiator czy co, jak to wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Mam takie w sumie lamerskie pytanko,ale...co dokładnie znajduje się w pudełku od Leadetka WinFast A400 TDH ? (co sklep/serwis,to inną zawartość podają i trochę się już pogubiłem,więc prosiłbym o wypowiedzi osób,które zakupiły ten właśnie model) Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mam takie w sumie lamerskie pytanko,ale...co dokładnie znajduje się w pudełku od Leadetka WinFast A400 TDH ? (co sklep/serwis,to inną zawartość podają i trochę się już pogubiłem,więc prosiłbym o wypowiedzi osób,które zakupiły ten właśnie model) Z góry dziękuję za odpowiedzi :) U mnie jest: 1.Przejściówka z DVI na D-Sub 2.Kabelek rozgałęziający zasilanie 3.Przejściówka z mini-DIN na cinch, 1 kababel z dwóch stron zakończony wtyczkami RCA, oraz 1 kabel zakończony obustronnie wtyczkami mini-DIN 4 5 płyt CD + 1 DVD pełene wersje gier Splinter Cell Pandora Tomorrow (DVD), Gun Metal, Prince of Persia 2x, Big Mutha Truckers, sterowniki, instrukcja obsługi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 odgrzewam topic , bo kupiłem wreszcie tego GF6800 ale leadeka jednak ... zobaczymy jak dojdzie czy dobrze zrobiłem :) żal mi było tych 150 zł dodatkowo do gainwarda :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefalin Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Witam! Mam pytanko w jakim sklepie internetowym robicie zakupy?? na newsegg napisali mi ze sprzedają tylko do USA i Puerto Rico Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordred Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Polecam Winfast Leadtek A400TDH. Mozna softmodowo odblokować maskowanie potoków (do 16 sztuk) + 6-ty vertex :D Mnóstwo postów na ten temat na forum http://guru3d.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...