wadim Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam mam pytanie co wybrac Gainward Geforca 6800 128 MB czy Radeon 9800 Pro ale 256 RAM :) Chciał bym dodac ze radeon jest sporo tanszy ;] CENY z USA Radeon-- 835 zł Gainward-- 1146 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 poczytaj testy obydwu produktów... produkcik nVidii jest szybszy więc o niego bym sie upominał 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 majac do dyspozycji takie karty za taka cene nawet bym nie pytal :? co z tego ze radek ma 256MB ram? myslisz ze bedzie 2xszybszy od normalnego 9800pro?:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Będzie napewno szybszy w wyższych rozdzielczościach ( 9800 pro 128 vel 256). Poczytaj testy nikt nie jest wróżką i nie powie ci co lepiej wziąć wszystko zależy od twoich potrzeb itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Kupuj gf6800, przetaktuj, 12 potoków zrobi swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Będzie napewno szybszy w wyższych rozdzielczościach ( 9800 pro 128 vel 256). Poczytaj testy nikt nie jest wróżką i nie powie ci co lepiej wziąć wszystko zależy od twoich potrzeb itp.a po co do choery jest forum ostatnio jak ktoś napisze posta to wszyscy sie przywalaja, do cholery czytałem posty nie jestem na tyle laikiem zebym zadawał głupie pytania, sam jestem za 6800 ale chciałem sie poradzic, wiem jak zadawc pytania sam byłem adminem jesdengo z wiekszych for ale niestety RIAA nie jest moim przyjaciele i musiałem zamknać! wiec nie gadajcie mi o testach tylko o konkretach forum jest po to aby udzielac rad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 bierz tego giefa, nowa technologia, 12 potokow, w doomie 3 bedzie szybszy i ogolnie karta bardziej przyszlosciowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Będzie napewno szybszy w wyższych rozdzielczościach ( 9800 pro 128 vel 256). Poczytaj testy nikt nie jest wróżką i nie powie ci co lepiej wziąć wszystko zależy od twoich potrzeb itp. Ciekawe w jakiej rozdzielce :) Dzisiaj(poza doomem 3) zadna gra nie wykorzysta 256MB pamieci. Ale wkoncu moze kupic GF5200 Ultra 256MB 64bit. ;) GF ma 12 potokow, jest wydajniejszy, do tego SM3.0(co daje nie wiadomo jeszcze ale moze cos da ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Poczytaj testy i będziesz wiedział o tym 256 zreszta było o tym na forum. Bierz Geforce jest szybszy i tyle. Tu nie chodzi że nie chce pomoc i z adminem mi nie wyskakuj tylko jest opcja szukaj i gdyby ktos inny pewnie zadał to zrównali by go z ziemią tak jak było to nie raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 tylko gf6800 - kto twierdzi inaczej nie ma pojecia co pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 dzeiki wszysckitm za odpowiedzi wybur dokonany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Jak będziesz miał daj znac i zarzuć testy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 niestety szubklo to nie bedzie dopiero jak za 2 misiace przyleci z usa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...