CeglA Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Wlasnie kupilem radiator z wiatrakiem na chipset mojej karty .Problem w tym ze tasma ktora ma polaczyc wiatrak z chipsetem wogole nie chce sie trzymac ,czym to mozna przykleic(radiator do chipsetu)?? Super Glue? :D .Karta mi sie tera przegrzewa ,wie prosze o szybka pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 klejem termoprzewodzacym THermopox 85TX (czy jakos tak( klej kosztuje cos o 10zl w www.4max.com.pl ale znajdziesz go tez u siebie w sklepach elektronicznych. Bron boze super glue!!! pozniej nie odkleisz a karta sie bedzie grzala jak podupcona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Ja tam przykleilem do gf256 duzy radiator (z Pentium MMX pewnie) na silikon. Dziala to tak ze silikon jest na zewnatrz a w srodek jest pasta (niestety wtedy mialem tylko biala) ale dziala dobrze. Ten radiator z wiatrakiem jest naprawde ciezki i silikon daje rade, juz mi tak z pol roku dziala. -------------------------------------------------------------------- GF256 DDR powered by gasket niebieski :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 my zawsze uzywaliśmy super glue, rozsmarowujesz paste na jądrze a na rogach mala kropelka i dociskasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 my zawsze uzywaliśmy super glue, rozsmarowujesz paste na jądrze a na rogach mala kropelka i dociskasz co kropelka skleji żadna siła nie rozkleji :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Ahh nareszcie net :) Brać Thermopox 85 CT albo rozsmarować pastę i na rogach po kropelce super glue :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 tak ale czy wtedy nie beda sie grzaly te krawedzie bo tam jest w koncu klej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 będą się grzać ale jeżeli kogoś nie stać na klej to już lepiej niech wysmaruje chip pastą i zarzuci tam te dwie kropelki i tak będzie lepiej jak na takiej taśmie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jezeli chcesz to odstapie ci klej na Ag (Technicoll) za pol ceny, mam w zapasie dwie buteleczki po 2g :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Dzieki wszystkim ,juz przykleilem ,niestety karta kreci sie dokladnie tak ja przed wymiana :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 moja sie kreci podobnie, jak przed wymiana ale karta nie ma ok 70st wiec podziala dluzej ----------------------------------------------------------------------- creative gf256DDR @155/342 musze wywalic siesiowke bo zaslania mi wentylator :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...