*Słynny* Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam, stwierdziłem ze najwyższy czas dołożyć ramu, kasa jest, ale nie wiem czy nie stracę Duala jak dołożę jeszcze jedną kość(aktualnie posiadam 2x 256MB KHX3200A, Kingston'a) Mobo to Abit IC7, z prockem P4 2.4C Aha, "jeśli" dual nie działa przy 3x, to może ktoś wie czy jest dual przy 4 kościach, bo w mogę se kupić na upartego jeszcze 2x 256... jakos nie moglem tego znalesc.. na forum za duzo topic'ow bylo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smugga Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Nie chcę się wymądrzać ale skoro na płycie masz 4 sloty dla pamięci to chyba 2 razy po 2 pary pamięci będzie ok i w dualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Nie chcę się wymądrzać ale skoro na płycie masz 4 sloty dla pamięci to chyba 2 razy po 2 pary pamięci będzie ok i w dualu. Ale wtedy o overclockingu można już zapomnieć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Słynny* Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Nie chcę się wymądrzać ale skoro na płycie masz 4 sloty dla pamięci to chyba 2 razy po 2 pary pamięci będzie ok i w dualu. Ale wtedy o overclockingu można już zapomnieć :wink: hmm no, ale zawze jest async. 5/4 i zaluzmy do 3.0GHz i pamiec lata na DRR400 czyli standard.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Nie chcę się wymądrzać ale skoro na płycie masz 4 sloty dla pamięci to chyba 2 razy po 2 pary pamięci będzie ok i w dualu. Ale wtedy o overclockingu można już zapomnieć :wink: hmm no, ale zawze jest async. 5/4 i zaluzmy do 3.0GHz i pamiec lata na DRR400 czyli standard.. Ale tu chodzi o wydajność napięciową płyty, nie o taktowanie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Nie chcę się wymądrzać ale skoro na płycie masz 4 sloty dla pamięci to chyba 2 razy po 2 pary pamięci będzie ok i w dualu. Ale wtedy o overclockingu można już zapomnieć :wink: hmm no, ale zawze jest async. 5/4 i zaluzmy do 3.0GHz i pamiec lata na DRR400 czyli standard.. Ale tu chodzi o wydajność napięciową płyty, nie o taktowanie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 przy 4 kościach płyta wyłacza PAT :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Słynny* Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 przy 4 kościach płyta wyłacza PAT :(ehh czyli musze sprzedac swoje kingstonki :-(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 W moim przypadku po obsadzeniu 4 portów Xp nie wstawało. Osobno piękny dual i kręcenie synchro 2x256 razem 4x256 klapa. Kości kvr400x64c3a i kvr400x64c3. Sprawdzałem na kilku biosach,ustawieniach cl itd. Teraz czekam na 2x512. Konfig w podpisie. Gdzieś pisałem o tym posta ale jakoś nie mogę znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...