Tyro Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 posiadam właśnie wyżej wymieniony procesor czytałem gdzieś że słabo sie go kręci - czy to prawda ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Najlepiej jakbyś stwierdził to na sobie :P...... może twój model akurat dobrze sie kręci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 narazie trochi sie boje bo mam od niedawna a niechce przekręcić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ale niestety nikt nie może Ci powiedziec ile sie twój proc podkręci... :/ jak go troche przetaktujesz to nnie powinno mu sie nic stac.... ale to twoja decyzja potem powiedza ze namawiam Cie do męczenia sprzętu... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 a jak myslicie lepiej go podkrecać z windowsa czy lepiej spod biosa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 właśnie go podkreciłem narazie mało ale zastanawiam sie dlaczego jak mam fsb 166 i mnożnik 14 to mi winda nie chce startować :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 przede wszystkim to powiedz jakie masz ramy plyte glowna i tym podobne . . . kazdy procek sie kreci tylko niektore sie kreca lepiej niz inne i to wszystko . . . powiedz co masz jeszcze oprucz tego cpu . . . ja mysle ze fsb 200 to minimum :] powiedz jeszcze jakie masz chlodzenie do tego sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 a jak myslicie lepiej go podkrecać z windowsa czy lepiej spod biosa :roll: a z windowsa da sie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 pewnie ze się da :-] krec z biosa,, napisz jak wyglada konfig przede wszystkim -> plyta, pamiec, zasilka, chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Płyta glówna - abit Nf-7 rev 2.0 Ramy- DDR 256- 3200+ NO NAME Chłodzenie - kupiłem athlona boxa a wiec chłodzenie dostałem z tym procesorem - standardowe jak możecie to doradźcie na jakie zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Na standardowym wiele go niepodkręcisz. Ale jak ci niechciał startować to zwiększałeś napięcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 nie zwiekszałem napiecia a na ile zmienić bo dopiero zaczynam podkręcać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_madi_ Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 A jaka zasilka ?? Ja bym raczyl nie podkercac duzo na BOXowm wentylu... Za 50zl dostaniesz juz dobry wiatrak z radiatorem... A na takiej plycie glownej nie krecenie jest grzechem, a wiec do dziela :lol: 8) [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 chodzi o napiecie na procku czy o zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 a i jeszcze jedno czy temperatura 55-60st jest do przyjecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 powiedz jaki masz zasilacz bo z jakims za 70zł(codgen lub inny megashit) nie zabieraj sie zakrecenie bo zamiast pomóc, zaszkodzisz...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ja dostałem zasilacz z obudową bo ostatnimiczasy wymieniałem płyte procesor i obudowa zasilacz to 350W a na jaki zmienić w razie czego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 no dobra, a wiesz jakiej firmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 megabajt :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 powiedz jaki masz zasilacz bo z jakims za 70zł(codgen lub inny megashit) nie zabieraj sie zakrecenie bo zamiast pomóc, zaszkodzisz...:/No to ja stawiam że masz Megashita, polecam szybko wymienić, bo możesz stracić pół kompa (wiem z doświadczenia - poszedł zasilasz mobo i grafa). A co do temperatury to jest za wysoka, przy podkeceniu max to 50C w stresie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Tak najpierw zmień zasilacz zanim zaczniesz podkręcać sprzet...potem przydałby się jakis wydajniejszy cooler na procesor... Z zasilaczy to polecam jakąś firmówke Cheiftec, ModeCom , Enlight , Antec...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ok dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...