dziungwaj Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Czy to sie nada żeby dolac do WC. Jest to biały płyn . Ojciec pracuje w kotłowni , dodaja tego plynu żeby nie zarastał kocioł . czy moge to dolac zamiast copalu :?: ile tego wlać do ukladu :?: Na baniaku nie pisało jak to sie rozrabia. szukałem goglem ale nic ciekawego nie znalazłem . czy ktos sie z takim czyms spotkał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Bardzo ciekawe. Ja bym spróbował dolać. Zawsze możesz odkryć coś ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 A jak bedzie zle to mozna przeplukac i wylac :) Ja bym prubowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Wlej nieco :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Dokładnie tego nie przetestuje bo już mam w układzie 100ml spirytusu do tego dzisiaj dodałem 30ml tej hydrolaminy no nie wiem co to z tego wyjdzie :D :D :D :D pożyjemy zobaczymy. Moge komuś to przesłac do wypróbowania , jakby to było dobre to moge tego środka zalatwić i to nawet sporo , u ojca w pracy stoi to w zbiornikach 30l . :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 A chetnie wyprobuje, chociaz tez do obiektywnosci mam daleko - w ukladzie jest spirytus i Fernox MB-1. Jak masz za duzo tego plynu to mozesz mi wyslac z 50-100 ml. Odezwij sie na gg://2218612 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Też chętnie moge spróbować i przetestować ;) Podaj GG to chętnie się odezwie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Moje gg 9062056 będe jutro popoludniu na gg jakby co to się odezwijcie to się jakoś dogadamy :wink: Update : już wsio wporzadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Przestaw sobie Marian uklad klawiatury :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ja do swojego WC wlalem 100ml tej hydrolaminy :D jest to srodek w kolorze mlecznym i od razu po wlaniu do wc woda mi zmetniala i weze zrobily sie po jakims czasie zielonkawe, wczesniej po secie spirytusu wsio bylo ok , a teraz mam problemy z zalanczaniem pompki- podejrzewam ze jakis farfocel siedzi , jak dolewalem ta hydrolamine to na górze byla taka plebka nie zobaczylem tego i wlalem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: noi teraz mam bardzo duzy problem z odpaleniem pompki - do momentu kiedy znajde troche wolnego czasu pompki nie wlanczam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...