Totalny Laik Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Wiem że o obu mobo są tematy ale na każdych wypowiadają sie posiadacze tej która jest w temacie, może staniecie twarzą w twarz asusowcy i abitowcy i powiecie w czym wasz jest lepsza od konkurętki? Właśnie mam zamiar kupić mobo i nie wiem naprawde która lepiej, z tego co przeczytałem żadna nie jest "słaba" wiec jakie małe plusiki jedna ma nad drugą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 W topicu o ASUSie na pierwszej stronie jest FAQ, a w nim porownanie A7N8X Del. i NF7-S. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 :oops: no nie gadaj to ja mam niezłe kłopoty ze wzrokiem :evil: chyba topik możemy uznać za niebyły :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 :oops: no nie gadaj to ja mam niezłe kłopoty ze wzrokiem :evil: chyba topik możemy uznać za niebyły :lol: Cały czas jest i się powiększa .... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Oj, nie prowokuj to wojen kolego TotalnyLaik :evil: Każda z tych płyt ma swoje niezaprzeczalne zalety. Nie da się wskazać lepszej. Jedyne co można sensownego zauważyć to możliwość uzyskania większego FSB na Abicie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 No mam nadzieję, że na Abicie da się wyciągnąć większe FSB, bo na tym asusie procek się kręcił słabiej niż na Asrocku (z tą samą pamięcią). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...