ag_dentist Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam i prosze o pomoc bo przedobrzyłem. Próbowałem zrobić moda L12 na płycie Abit NF7-s v.2.0 - procesor Athlon Xp 2600+ T-bred B. wydaje mi sie że wszystko zrobiłem jak to jest powszechnie opisane i podczas wyjmowania procka odpadła 1 nóżka - właśnie ta której mod dotyczy. Czy jest sposób aby ją przykleić, przylutować? Będę wdzięczny za informacje , propozycje? ag_dentist Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jeśli nazwijmy to "wulkanik" w którym trzyma sie nóżka nie odpadł razem z nią to można ją normalnie przylutować. Widziałem na allegro proce naprawiane właśnie w taki sposób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 nie ma takiej mozliwosci, ale powinno dzialac i tak bo ta nozka nie jest potrzebna do niczego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...