feluś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 czy wy też macie takie jaja że jak ustawicie aa i af i póżniej bierzecie zaleznie od aplikacjia czyli inaczej mówiąc wyłączacie to się nie wyłącza? czasami musze z 10 razy zatwierdzać itp i dopiero za 11 razem się wyłącza co jest wie kto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Inaczej mówiąc to nie wyłaczasz tylko ustawiasz na zalezne od aplikacji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 no ale chodzi mi o to że włączając zaleznie od aplikacji cały czas mam np aax4 i afx8 jak wcześniej włączyłem mimo tego że zmieniam na zależnie od aplikacji co powinno wyłączyć w programach które nie korzystają z zależnie od aplikacji na 3dmark2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...