tomasir Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witam No właśnie pogrywa ktoś w tego muda? Może ktoś się zainteresuje? Komendy po poslku (wszystko tak jak na arkadii) jedynie kierunki podawane są skrótami nazw angielksiech, N. S, E, W, NE, NW, SE, SW Oficjalna strona www.warlock.pl (tma też znajdziecie forum) Namiary: host: warlock.pl port: 23 adr: 213.77.44.100 Świat jest OGROMNY - obecnie jak się nie myle ok. 20 miast i wiosek, ogromne góry, trakty, itp Macie pytanie piszcie - sam postaram się pomóc (gram kilka miesięcy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 zaraz rozpatrzymy warlocka a nie wiesz co sie stało z mudem Kuźnia Dusz? mozesz mi polecic jakiś fajny client co ma automapping? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ja korzystam z starej wersji zmuda która nie ma mampingu - lubię mapy sam robic :wink: Ale nowsze zmuday (wersja podajrze 6) już tą opcjęmają. Na stronie warlocka proponują kilka programów więc to się może przydać. A w kuźnie dusz nie grałem. Tylko kilka miesięcy na arce - ale to dobrych 3-4 lata temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 zagiercmnołem sobie chwilke , ale chyba już za stary na to jestem ;_; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Próbuj jeszcze trochę możę się max. wciągniesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Próbuj jeszcze trochę możę się max. wciągniesz :wink: To moze napiszesz co jak i gdzie taki poradnik bo probowalem ale jakos mi nie idzie :/ wiec jakis tak poradnik dal nie kumatych by sie przydal :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 no som tam helpy i to bardzo duzo jak to w mudach, az sie nie chce czytać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...