pawel129 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 chciałbym takie coś zdobyć, dokładnie jakieś 50ml. Ale nie bardzo mam skąd :( ... Na allegro nie ma, w sklepach sprzedają to najbidniej w 1L pojemnikach.. Może ma ktoś na zbyciu? Chętnie bym odkupił 50ml (info najlepiej na GG:4746207). Albo może zrzutka na taki pojemnik :?: Ktoś poprowadzi akcje :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Sprawdź w zakonczonych aukcjach na allegro, byl nie tak dawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel129 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 W tym problem że niegdzie tego nie ma :? Chyba, że może masz jakiegoś linka z zakończoną aukcją to bym się zapytał sprzedawcy czy jeszcze ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mam Fernox MB-1. Jezeli nie masz w ukladzie polaczen miedzi z aluminium, to nada sie do Twoich potrzeb. Poczytaj na stronie producenta. Jak cos to gg://2218612 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 A ile kosztuje w sklepie 1L Copalu :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26156916 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel129 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 dzieki!! Złapie kontak i pogadam z gościem :)dzieki!! Złapie kontakt i pogadam z gościem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel129 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 dzieki!! Złapie kontak i pogadam z gościem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 A ile kosztuje w sklepie 1L Copalu :?: :?: :?: http://www.fernox.pl/cennik.htm 86 zł z VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 No cena jest naprawde zabujcza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Najgorsze jest to, ze Copalu naprawde malo potrzeba - predzej Ci weze ze starosci skruszeja niz zabraknie Copalu (przy zalozeniu, ze kupiony w litrowym opakowaniu). Litra po prostu nie oplaca sie kupowac, a mniejsze ilosci trzeba szukac po znajomych/allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 dzieki!! Złapie kontak i pogadam z gościem :) Jutro kupuję 1L Copalu co prawda nie znam jeszcze ceny, ale jeśli jesteś zainteresowany to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel129 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Oki, jak będziesz miec to daj znać. GG:4746207, PW, albo napisz posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Przeciez FERNOX ma na stronie i cennik i liste dystrybutorow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 W moim sklepie COPAL w 1L opakowaniach będzie najwcześniej w czwartek - w tej chwili mają tylko w 5L opakowaniach za jedyne 390zł brutto .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel129 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 i jeszcze jedno: czy COPAL można mieszać ze spirytem :?: Bo na czas braku COPALU musze dolać czegoś innego (spirytusu), żeby glony mi się nie pojawiły :? Później bym dolał COPALU do takiej "mieszanki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Mam COPAL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29602450 Juz jest na pewno każdy widział ale jak nie to prosze link powyżej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zdecydowanie polecam Copal, jak dla mnie to jedyny skuteczny srodek na korozje i glony; no chyba, ze ktos ma cos takiego: http://www.mmmalawi.giftex.pl/mmmalawi/ima.../ancistrus1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Cos takiego raczej byloby nieskuteczne, jeszcze zassaloby go do pompy i co wtedy? Salatka rybna albo zatarcie. A i na korozje tez raczej nie. Copal git, ale nie zapominajcie o MB-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 turtles5 - moge Ci takie male opchnac co to sie zatykac nie beda ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ale za to sie z nich w pompce salatka rybna zrobi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Eeee sie czepiasz szcegolow :o Po drugie moje okazy sa bardzo inteligentne - jak im powiesz ze nie wolno, to napewna tam nie poplyna :twisted: Polecam goraco szczegolnie poczatkujacym uczestnikom skladajacym "moje pierwsze WC" LOL *ale jestem dzis wredny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Cos takiego raczej byloby nieskuteczne, jeszcze zassaloby go do pompy i co wtedy? Salatka rybna albo zatarcie. A i na korozje tez raczej nie. Copal git, ale nie zapominajcie o MB-1 MB-1 ??? moglbys mi wytlumaczyc o co chodzi bo lama ze mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 poczytaj sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...