berkut Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Za jakies 20min zaczne robic 2 agregat do chlodzenia kompa za pomoca freonu. I teraz pytanko, jak sadzicie, dac go na grafe czy jakos sprzedac (jesli sa chetni) albo cos w tym stylu? Czy oddac go siostrze? Moge tez zrobic 2 stopniowe chlodzenie ale sa to agreagty raczej malej mocy :/ 90 i 120W :/ (dodam ze vapo ma 45-50W kompresor) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 No nie, to jest qrde zrządzenie losu! Właśnie sobie myślałem o chłodzeniu freonem i wlazłem na overclockers.com, a tu takie coś ;). Mam pytanko: Znacie może jakieś stronki dokładniej omawiające chłodzenie freonem? I ile "zrobienie" czegoś takiego kosztuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 w zasadzie niewiele pieniedzy- PRACY jest [/size]MNUSTWO i trzeba miec jeszcze wiecej wiedzy i partyki... 1 art nie starczy, np. tera pomagam Raf'owi zrobic sobie chlodzenie takie jak moje...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Jestem zainteresowany tylko napisz ile bys chcial za to cudo i jak ono wyglada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 teoretycznie moge sobie takie cos fundnac moja babcia ma spora lodowe tylko napisz mi berkut jak zrobilest te zaworki do napelniania ukladu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 No i jakie daje to osiągi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 jkabys uzyl opcji szukaj to bys wiedzial ze parownik eksperymentalny (docelowy ma 5x wieksza powierzchnie) mial chyba -2C albo -6C z obciazeniem w postaci athlona 1.33 @ 1.8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Jestem zainteresowany tylko napisz ile bys chcial za to cudo i jak ono wyglada. ja bym, sie raczej apytal, czy zajmooje cale bioorko, czy tylko 3/4 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 ja tez mam ochote na chlodzenie freone , mam agregacik 155W mysle ze powinien spokojnie wystarczyc do chlodzenia , no tylko przydal by sie jakis pomysl jak z tym zaczac, tylko jedna zecz mnie martwi gabaryty tego wszystkiego a dokladniej te rurki ktore sa z tylu lodowki co sluza do chlodzenia freonu, no wiec to zajmuje w ciul miejsca pasowalo by to zastapic jakas mala chlodnica albo cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...