mathias79 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witam. Poszukuję biosu do płyty jak w tytule. Wie ktoś gdzie możan to znaleźć ? Na stronie producenta niec ciekwego nie ma. Mam nadzieje ze nie poruszyłem tematu który już był .... ale mówie uczciwie ... szukałem .. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 udało się cos znaleźć? tez potrzebuje bios do takiego wynalazku... bede wdzieczny za jakies namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 :arrow: welyk Wyslij mi adres mail'a na PW to Ci przesle najnowszy bios do tej plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 :arrow: welyk Wyslij mi adres mail'a na PW to Ci przesle najnowszy bios do tej plyty. poszlo, zreszta zamaskowana wersje adresu moge napisac tu : welyk[malpa]wp.pl :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...