revo Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zainstalowałem sobie WinXP na dość starym kompie (laptop K6-II 475 Mhz, 192 Ram) i chciałem maksymalnie przyśpieszyć system. Użytkownik z którego kożystam ma wyłączone wszystkie wodotryski i kompozycje, zmieniłem też sposób logowania na klasyczny. I tu pojawia się coś co mnie strasznie denerwuje. Przy odpalaniu systemu, w okienku logowania używana jest kompozycja Luna (standardowa niebieska), cienie pod kursorem i menu. Gdy wybiorę użytkownika wszystko się wyłącza i mam tak jak chciałem, czyli bez żadnych bajerów. To samo dzieje się przy wyłączaniu kompa - wczytuje się kompozycja i różne efekty, przez co komp wyłącza się wolniej :( Wie ktoś jak to zmienić? Liczę na pomoc 8) . I tylko mi nie mówić. żebym zmienił system na inny, bo niestety potrzebuję WinXP do pracy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 W usługach, jeśli się nie mylę (z konta Admina) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revo Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Thx, zadziałało. Wcześniej miałem to wyłączone, ale pewnie jakiś program to ponownie odpalił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...