k a m e r e k Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Plyta abita nf7s , vide Config mostek chlodozny pasywnie zalmanowskim radiatorem , nic ine podkrecone obecnie, windows xp sp 1 wszyskei aktualizacje.. mimo ze instalowany system od nowa pare razy zawsze ten sam prblem - po wlaczeniu IE komputer sam sie restartuje momentami nawet dyski stają... przeszedlem na mozillę.. przy tylko 2 okienkach otwartych i winampie ... podobnym problem .. czy NB sie przegrzewa? czy to BSOD? a wiec wina softu? ale przeciez juz wiele kombinacji instalacji zaliczylem i to samo.. cyz procek gdzies dziwnei reaguje i efkty jakby przepelnie sotsu czy cos... amoze zsilacz chiefteca glupieje - choc to dziwna hipotez abo napiecia 11,78-85 na -12??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ja mam zalmana na mostku tego nizszego i sie nie grzeje az tak bardzo... ale sb tez mam chlodzony.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 moze sb mi sie grzeje wiec.... musze to zbadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Spróbuj na innych pamięciach !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jak ci dyski staja (wtedy standart zwiecha) to może to być zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Albo dyski padaja ... ostatnio mialem takiego kompa - w98 wywalal BSOD, ale to ewidentnie byl dysk bo wtedy bylo slychac jak glowice odwieszal, po wymianie dysku na nowy bylo wszystko ok, a z tego starego nawet danych nie szlo przegrac - co chwile sie wylaczal .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 No i oczywiście standard to sprawdzić kondensatorki na mobo. Jeżeli łączysz się przez modem/ inne urządzeni na PCI to warto czasami do innego slotu przerzucić, albo sprawdzić na innym, czy dalej te objawy występują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jakie masz napiecie na NB? bo przy innym niz 1.6 Abit potrafi swirowac. Jaki proc, jak puszczony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...