Twix Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Potrzebuje najwydajniejszego wentylatora 92 mm. Hałas nie ma znaczenia. Chce go zamontowac na zalmana 7000Cu. Mile widziane linki do sklepów, aukcji gdzie moge takowego zakupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 kup Delte 92 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 vantec tornado 92mm lub delta 92mm. o ile dobrze pameitam to w proline byla delta 92mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 vantec tornado 92mm lub delta 92mm. o ile dobrze pameitam to w proline byla delta 92mm.Vantec tornado można spotkać czasami na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Bardzo hałasuje taka Delta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Bardzo hałasujetaka Delta?jest głośna :D (to mało powiedziane) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 mam delte 120mm ktora robi prawie 4000rpm i jest nie do zniesienia na dluzej niz dwa 3d marki. sama po biurku biega. zeby bylo smieszniej dodam, ze ta 92mm ma 6000 lub 6800rpm 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Szukam jakiegoś 92mm, ale wydajność / cisza. Może coś poradzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 żadna 92 na 12v nie jest jak dla mnie cicha z ttego co widu i słychu najcichsza 90(naprawde 92) to thermaltake silentcat 21 db jak ktoś zna cichszą to niech się swoją wiedzą podzieli z nami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Osobiście niemiałem ( to sie zmieni w przyszlym tygodniu), ale czytałem dobre opnie o Zalmanie 92mm, przy niskich przy obnizonych obrotach podobno jest naprade cichutko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 hest cicho jak sie trafi wersje na slizgach, bo na kulkach t lozysko terkocze jak pogiete. bardziej to przeszkadza niz szum samego wentyla. ja mam jakiegos elektrona i na 7V jest bardzo przyjemny. ma lozyska slizgowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 tylko ta cena :wink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29281782 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 kolesia pogielo, poza tym nie umie przeliczyc CFM na m^3/h. wg moich wyliczen to wychodzi cos w granicach 190m^3 a dopiero moja delta 120mm przepycha ~270m^3. delta w proline kosztowala ~70pln a osiagi takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Osobiście niemiałem ( to sie zmieni w przyszlym tygodniu), ale czytałem dobre opnie o Zalmanie 92mm, przy niskich przy obnizonych obrotach podobno jest naprade cichutko. Miałem dwa na chłodnicy na 7V i były troche za głośne, ale ładnie dmuchały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 kolesia pogielo, poza tym nie umie przeliczyc CFM na m^3/h. wg moich wyliczen to wychodzi cos w granicach 190m^3 a dopiero moja delta 120mm przepycha ~270m^3. delta w proline kosztowala ~70pln a osiagi takie same. Więc ino bardziej opłaca się delta a ten z allegro to naciągacz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grez Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 jest tu: http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=348. Ktoś może powiedzieć coś na jego temat?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirectC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 jest tu: http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=348. Ktoś może powiedzieć coś na jego temat?? Pozdrawiam mam i jest nie słyszalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ten klient na allegro od Vanteca z lekka przegial cene. Tornado 92 to najwydajniejszy wentyl 92 na ta chwile chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ten klient na allegro od Vanteca z lekka przegial cene. Tornado 92 to najwydajniejszy wentyl 92 na ta chwile chyba.delta jest porownywalna a jest sporo tansza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Gdzie można kupic delte 92mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Gdzie można kupic delte 92mm?proline, pisalem wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...