whyte Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 no wlasnie bo sprzedaje mojego voodoo "trojeczke". Karta chodzile super stabilnie na 143@169 wiecej nie dawalem bo nie bylo po co przy K6-2. I teraz moje pytanie: Ile zlotych jest warta ta karta na dzisiaj? Czy 80zł to odpowiednia cena??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 no wlasnie bo sprzedaje mojego voodoo "trojeczke". Karta chodzile super stabilnie na 143@169 wiecej nie dawalem bo nie bylo po co przy K6-2. I teraz moje pytanie: Ile zlotych jest warta ta karta na dzisiaj? Czy 80zł to odpowiednia cena??? Takie topiki , to nie na tym forum, na Osla sie nadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 5 peso i 3 uncje wilczomlecza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Takie topiki , to nie na tym forum, na Osla sie nadajaa wedlog Ciebie to jakie to forum ? hmm ktos ma jakie zwidy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 80pln to troszke sporo moim zdaniem , ok 50-65 pln... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Takie topiki , to nie na tym forum, na Osla sie nadajaa wedlog Ciebie to jakie to forum ? hmm ktos ma jakie zwidy :lol: przyznaj Ci racje, masz zwidy. :lol: topic zostal przeniesiony, ale tego trzeba bylo sie domyslic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 pamietam jak marzylem o voodoo SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...