Skocz do zawartości
tomekk6

modernizacja - pare pytań

Rekomendowane odpowiedzi

I tak nie mam żadnego dysku na SATA więć wystarczy mi zwykły Abit-IC7, no i zawsze te 100 pln w kieszeni :D

Jeśli chodzi o procka to biore na chybił trafił z gdańskiej hurtowni.

Mam nadzieje, że mi się poszczęści :lol:

Co do Zalmana to brzmi to całkiem nieźle, w takim razie coolerka zamówie na Siriusie :wink:

Zastanawiam się czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 2 x 256 mb Hynix a może 512 mb Hynix, a później kupić klejne 512 i zrobić 1 GB Dual :?:

a co myślisz o Twinmos Twister 2x256/400 CL2

DUAL BOX?

pozdrawiam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak nie mam żadnego dysku na SATA więć wystarczy mi zwykły Abit-IC7, no i zawsze te 100 pln w kieszeni  :D 

Jeśli chodzi o procka to biore na chybił trafił z gdańskiej hurtowni. 

Mam nadzieje, że mi się poszczęści  :lol: 

Co do Zalmana to brzmi to całkiem nieźle, w takim razie coolerka zamówie na Siriusie  :wink: 

Zastanawiam się czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 2 x 256 mb Hynix a może 512 mb Hynix, a później kupić klejne 512 i zrobić 1 GB Dual :?: 

a co myślisz o Twinmos Twister 2x256/400 CL2 

DUAL BOX?

pozdrawiam  :wink:

Co do serii procesora zawsze się możesz zapytać - a może akurat :wink:

Jeżeli nie jesteś bardzo wymagający to weź 2x256 bo czy drugą taką samą kość dostaniesz po pewnym czasie to już nie wiesz. A wtedy już pewnie dużo lepsze pamięci kupisz za tą cenę :wink: . Jeżeli chcesz kręcić to Hynixy Twistery tak wysoko nie pójdą. Ale oczywiscie na FSB 200 będą wydajniejsze. :wink:

Mnie IC7 spokojnie wystarcza, mam dysk 1 Serial ATA, karta sieciowa też raczej nie jest mi potrzebna. Zalmanik dziś albo jutro u mnie będzie.

Jak już kupisz cały sprzęt to napisz coś o nim :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi