tomekk6 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 I tak nie mam żadnego dysku na SATA więć wystarczy mi zwykły Abit-IC7, no i zawsze te 100 pln w kieszeni :D Jeśli chodzi o procka to biore na chybił trafił z gdańskiej hurtowni. Mam nadzieje, że mi się poszczęści :lol: Co do Zalmana to brzmi to całkiem nieźle, w takim razie coolerka zamówie na Siriusie :wink: Zastanawiam się czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 2 x 256 mb Hynix a może 512 mb Hynix, a później kupić klejne 512 i zrobić 1 GB Dual :?: a co myślisz o Twinmos Twister 2x256/400 CL2 DUAL BOX? pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 I tak nie mam żadnego dysku na SATA więć wystarczy mi zwykły Abit-IC7, no i zawsze te 100 pln w kieszeni :D Jeśli chodzi o procka to biore na chybił trafił z gdańskiej hurtowni. Mam nadzieje, że mi się poszczęści :lol: Co do Zalmana to brzmi to całkiem nieźle, w takim razie coolerka zamówie na Siriusie :wink: Zastanawiam się czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 2 x 256 mb Hynix a może 512 mb Hynix, a później kupić klejne 512 i zrobić 1 GB Dual :?: a co myślisz o Twinmos Twister 2x256/400 CL2 DUAL BOX? pozdrawiam :wink: Co do serii procesora zawsze się możesz zapytać - a może akurat :wink: Jeżeli nie jesteś bardzo wymagający to weź 2x256 bo czy drugą taką samą kość dostaniesz po pewnym czasie to już nie wiesz. A wtedy już pewnie dużo lepsze pamięci kupisz za tą cenę :wink: . Jeżeli chcesz kręcić to Hynixy Twistery tak wysoko nie pójdą. Ale oczywiscie na FSB 200 będą wydajniejsze. :wink: Mnie IC7 spokojnie wystarcza, mam dysk 1 Serial ATA, karta sieciowa też raczej nie jest mi potrzebna. Zalmanik dziś albo jutro u mnie będzie. Jak już kupisz cały sprzęt to napisz coś o nim :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...