ducat Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mam pytanie czy jest jakis skót klawiszowy do otwarcia okienka "RUN"? Próbowałem sobie cos takiego stworzyc w pliczku gdzie jest konfig klawiszy dal fluxboxa (np przełanczanie pulpitów) ale coś mi niewychodzi. Dzięki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 dopisuje sie to w pliku ~/.fluxbox/keys (jak nie wiesz co to jest ~/ to wpisz sobie cd ~) przykladowo moze wygladac to tak: Control Mod1 X :ExecCommand fbrunControl + LewyAlt + x uruchamia fbrun jezeli nie wiesz jakie sa modkeys wpisz xmodmap w konsoli a sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 dopisuje sie to w pliku ~/.fluxbox/keys (jak nie wiesz co to jest ~/ to wpisz sobie cd ~) przykladowo moze wygladac to tak: Control Mod1 X :ExecCommand fbrunControl + LewyAlt + x uruchamia fbrun jezeli nie wiesz jakie sa modkeys wpisz xmodmap w konsoli a sie dowiesz Dzieki, dokładnie o takie info mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...