Monkas Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mam do was malutkie pytanko czy warto by bylo zmienic Radeona 9100L na Geforca Ti 4200. Przosze o szybki odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 jak będzie to markowy, dobry (kręcacy się) ti4200 to tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ile masz teraz marków na tym bez oc bedizesz miało koło 9-10 k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Moim zdaniem to prawie to samo, ale df może być troche lepszy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 różnica bez kręcenia obydwu około 1k, w grach chyba minimalna, jeśli dopłata niewielka to czemu nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Na twoim mejscu bym sie nie zastanawiał i brał ti 4200 , chociaż jestem zwolenikiem ati ale ten gf 4200 jest szybszy .Dobra rada bierz go!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 O ile mnie pamięć nie myli, to 9100L był najsłabszym modelem z tej serii kart. Taktowanie wynosiło tylko 250/400. Dlatego uważam, że jak najbardziej opłaca się wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 a jakie ten geforce ? jezeli ma 128mb i ag8x to sie nie masz nadczym zastanawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Witam ! karta na pewno idzie 290/590 rdzeń/pamięć - więcej nie dawałem, bo średnio się na tym znam i nie chciałem uszkodzić karty, a poza tym nie specjalnie się tym interesuje; gry zawsze chodziły super bez żadnego podkręcania; aha ... karta ma miedziane radiatory na pamięciach (Hynix 3.6)Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 no ja bym brał jeszcze zależy ile masz dopłacić do swojej !??no ja bym brał jeszcze zależy ile masz dopłacić do swojej !?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 O ile mnie pamięć nie myli, to 9100L był najsłabszym modelem z tej serii kart. Taktowanie wynosiło tylko 250/400. Dlatego uważam, że jak najbardziej opłaca się wymienić.Co to pamieci to chyba nawet mialy zegar 366mhz. Fakt, oplaca sie wymienic tylko nie wiemy ile taka wymiana kosztowalaby tego usera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Niestety przed chwila dowiedzialem sie ze oferta jest juz niewazna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 O ile mnie pamięć nie myli, to 9100L był najsłabszym modelem z tej serii kart. Taktowanie wynosiło tylko 250/400. Dlatego uważam, że jak najbardziej opłaca się wymienić.Co to pamieci to chyba nawet mialy zegar 366mhz. Fakt, oplaca sie wymienic tylko nie wiemy ile taka wymiana kosztowalaby tego usera. No faktycznie 366 na pamięciach, mój błąd. Sprawdziłem tutaj: http://www.benchmark.pl/artykuly/zestawien...wydajnosci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unrealTM Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Moja rada: kup Chaintech Ti4200, cooler z athlona1000Mhz, radiatory na pamięci Revoltec. Wyjdzie cie to ok 350zł. U mnie chodzi to tak: 300/550 ale jeszcze nie mam tych radiatorów na pamięciach także tylko na 550 a na tych miedziakach to ok 100Mhz wyżej. Taki zestaw polecam bo wszystko wyjdzie taniej niż markowe karty a bije je na głowe. Przykład: Prolink Ti 4200 Golden coś tam kosztował 450zł a wyniki w OC miał takie 275/600 także to mówi samo za siebie. Ten Chaintech to jest Ti 4200 128MB 128bit AGP 8x tv-out na standardzie ma 250/513.POLECAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unrealTM Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Moja rada: kup Chaintech Ti4200, cooler z athlona1000Mhz, radiatory na pamięci Revoltec. Wyjdzie cie to ok 350zł. U mnie chodzi to tak: 300/550 ale jeszcze nie mam tych radiatorów na pamięciach także tylko na 550 a na tych miedziakach to ok 100Mhz wyżej. Taki zestaw polecam bo wszystko wyjdzie taniej niż markowe karty a bije je na głowe. Przykład: Prolink Ti 4200 Golden coś tam kosztował 450zł a wyniki w OC miał takie 275/600 także to mówi samo za siebie. Ten Chaintech to jest Ti 4200 128MB 128bit AGP 8x tv-out na standardzie ma 250/513.POLECAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 unrealTM masz racje, jak założysz te miedziaki to conajmiej 100 Mhz, choć prawdopodbnie 200, a może nawet 300 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 te pamieci na tym gf hynix 3.6, nie sa najlepsze... sam mam takowe i troche narzekam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...