marek42 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witam Mam zamiar "odnowić" kompa w tej chwili mam Durona700 płyta SL-75KAV Obudowa ATX200 Jaki najrozsądniejszy procek radzicie Jaki wentylator(chyba musze zmienić?) i czy obudowa z zasilaczem moga zostać? bo słyszałem że wentylator moze sie nie zmieśćić obok zasilacza? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 hm duzo nie odswierzysz kompa bo do tej plyty za duzo niewsadzisz max 1.33Ghz jak nie chcesz zmieniac plyty to najlepszym wyborem bedzie ktorys z athlonow (THUNDERBIRD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 trochę się zawidłem mam okazję kupić athlona 1.8 xp zapewniano mnie że spokojnie płyta da radę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 to cie w konia zrobili :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Powinien dać rade, pod warunkiem ze zazucisz nowego biosa. Temat podobny do twojego. http://pclab.pl/thread22705.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Yasiu22 poczytałem tego linka i natrafiłem na pcb ver F1 ustaliłem że u mnie jest E5 zaznaczam E!!! czy to mozliwe nigdzie nie spotkałem sie z E E to lepiej czy gorzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Yasiu22 poczytałem tego linka i natrafiłem na pcb ver F1 ustaliłem że u mnie jest E5 zaznaczam E!!! czy to mozliwe nigdzie nie spotkałem sie z E E to lepiej czy gorzej?Teoretycznie gorzej bo to starszy revers, no ale to nie oznacza ze nie bedzie działac. Napisz jaki to XPek, czy jest w 0,18 czy w 0,13. No i oczywiscie zalecam odwiedzic strone producenta płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...