Immothep Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Co prawda mam karte konkurencji ale cieszy mnie ze wkoncu da sie odblokować 4 nieaktywne potoki w podstawowej wersji GF6800 :) Wszystko co potrzeba to najnowsza wersja RivaTuner Zwykły GF6800 - 12 Tutaj wybieramy ilość potoków, zapisujemy zmiany i resetujemy komputer A tutaj już zmodowany GF 8) - 16 Na razie nie znalazłem najnowszej wersji RivaTuner, jeśli ktoś ma to niech zapostuje linka lub wysle na maila - umieszcze na ftp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 jesli to prawda to pozamiatali ati , ciekawe jaki procent jest podatny na modyfikacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Oho znowu się zaczyna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Bracia za wchodniej granicy znowu niezawiedli. Alexey Nikolaychuk Peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 yeah - na to czekałem - zaraz sprawdze :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Już się napalam :wink: WinFast czas cię pomęczyć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Opiszcie później co i jak, wyniki w 3dmark ect. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Panowie, posiadający gf6800 na forum - próbować i zdawać relacje - to zajmie wam może z 20min, a w zamian bedziecie mieć szybszą kartę i forum będzie zadowolone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Niezle niezle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Już się napalam :wink: WinFast czas cię pomęczyć :twisted: bierzcie z niego przykład, brawa za odwage. Jak coś będziesz wiedział to od razu pisz na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 hehe no i co z testami miał relacjnować a tu każda minuta trzyma człowieka w napięciu . Czy będą arty ? Tylko szczerze i bez kłamstw !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Kurna - nie mogę znaleść tej ver. rivy która odblokowywuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Kosiarz - daj nam wstępne info z męczenia karty - mam ochotę nabyć pobodną w najbliższym czasie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Co do ilości podatnych sztuk to zależy czy te 12-potokowce to tzw. "gorsze egzemplarze" jak u ATI, czy po prostu wszystkie takie same tyle że poblokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouthMan Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Prostszego moda chyba być nie może :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 to najnowszy na stronie i pewnie musisz miec nowe stery, mi sie wydaje że to nie tak hop siup mi co prawda wszystko jedna Ale nvidia po ati nie byłay tak gkupia i nie psrzedawałaby pełnowartościowych gt za sporo mniejsze pieniądze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Widzę że narobiłem zamieszania, wszyscy zbyt bardzo wzieli sobie do serca to co napisałem "Winfast czas cię pomęczyć" ale ja teraz nie piszę ze swojego kompa w domu. Tylko z drugiego oddalonego o 30km. A mianowicie z Celerona 333, płyty Alladin, i nie Winfasta 6800 a 3DFX Voodoo Banshee więc 16 potoków to on miał napewno nie bedzie. Sorry, ale nie wiedziałem, że wszyscy tak się nastawią. Mogłem wcześniej spojrzeć co piszecie, ale mam trochę pracy (pisania). Dla pocieszenia w sobotę na wieczór będę już u siebie z WinFastem sam na sam. Jak ja doczekam do tej soboty to już nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 To już wiecie, który z 12 potokowców jest lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 jeszcze ponoc nie ma tej najnowszej versji RT wiec ochlonijcie troche ;) BTW ten rusek to pewnie niedługo dostanie jakas posadke u NV albo ATI :twisted: jak on to zrobił ? :lol: choc z 2 strony niechce mi sie wiezyc zeby w kazdym 6800 dalo sie odblokowac te 4 potoki i to jeszcze tylko softwaerowo !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 ehh nie uwierze poki nie zobacze, tu odblokowac tak latwo sie nie da juz potokow. Bez namacalnych dowodow nie ma sie co podniecac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ehh nie uwierze poki nie zobacze, tu odblokowac tak latwo sie nie da juz potokow. Bez namacalnych dowodow nie ma sie co podniecac.Za 1600 zł można liczyć na jakieś bonusy. Jak stanieje do 1000 zł, to będzie jak z 9800 SE@PRO ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Heh nie przesadzajmy nikt w dziejszych czasach nie daje bonusow za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zauważ, że do tej pory tylko karty ATi były tak owocnie modowane i przez to bardzo popularne: 9500 @ pro @ 9700 @ pro @ 9800 @ pro @ xt. nVidia zapragnęła spróbować nowego marketingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Nvidia zaraz po premierze oficjalnie zaprzeczyła jakoby potoki dało sie odblokować takze był to chwyy czysto marketingowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zaprzeczyć musiała, ale jak widać da radę odblokować potoki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Da rade tak jak w każdej Ati człowieku wyluzuj to że da sie odblokowac to nie znaczy że bedzie działać to nie jest świat " gratisowo" i nic za friko ci nie dadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja jestem wyluzowany. Tobie ciśnienie skoczyło ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Mi nie skoczyło bo ja o potoki nie obgryzam palcy :) Tylko jestem realistą. Moim zdaniem nie można napalać sie zbytnio a kupie sobie 12 potoków na cholere mam przepłacać bo i tak sobie zaraz odblokuje. To myślenie jest błedne b żadna karta nie będzie w 100 % pełno wartościowa po odblokowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 - żadna karta nie będzie w 100 % pełno wartościowa po odblokowaniu Mimo wszystko będzie sporo szybsza i o to chodzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Dokladnie, taki bonus jest strasznie daleki od prawdziwego bonusa a wiec nie ma co liczyc na niego. Raczej watpie by przy tej predkosci, mocy, i technologii wykonania , sprzedawali karty ktora sa w pelni sprawne za nizsza cene, to jest niewykonalne. A jak znam zycie to pewnie jakis fake (bo przeciez wszyscy sikaja teraz bo NV powiedzialo ze da sie odblokowac z ironicznym usmieszkiem) tak wiec o fake nie trudno. Poki nie zobaczymy naocznie pierwszych testow i efektow to nei ma co w ogole o tym dyskutowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...