Myniu Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Chce zmienic neostrade na DSL z Dialoga. Powod jest jeden. Pingi w grach na neostradzie mam na polskich serwerach cs'a od 70 do 100 ms :? I nic nie daja kombinacje z cfg. Dla przykladu podam ze do onetu ping wynosi ok 60ms,czyli badzo duzo (powinno byc cos okolo 20 -30. W zwiazku z tym mam pytanie do ludzi ktorzy posiadaja DSL z Dialugu. Jakie macie pingi do np. onetu,wp itp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 To cos nie tak :(. Miałem dsl`a w tepsie 512 i pingi były 22 . Więc chyba cos masz nie tak z tym łączem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 To cos nie tak :(. Miałem dsl`a w tepsie 512 i pingi były 22 . Więc chyba cos masz nie tak z tym łączem. Ze mam cos nietak to wiem :) I chyba wiem co,ale tepsa nie chciala sie do tego przyznac. Poprostu para miedzianych przewodow laczaca mnie z centrala nie posiada dostatecznie dobrych parametrow np. zbyt duze tlumienie itp. Nie jest to wina odleglosci od centrali lub cos podobnego.Poniewz sasiedzi rowniez posiadaja neo i maja pingi w granicach 20-30 ms. Dzwonilem do tepsy juz chyba z 20 razy (partyline,blekitna linia i bok). Stwierdzili ze u nich wszytko ok,"parametry w normie". Meczylem sie z nimi z 1,5 roku Dlatego juz postanowilem zmieniam operatora na Dialoga. Jestem jednym z tych szczesliwcow ktorzy ma taka mozliwosc. Od pazdziernika bede mial DSL'a 1 (musze czekac az mi umowa na neostrade wygasnie,bo tepsa za zerwanie umowy chce odemnie 400 zl :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja na isdn z Dialogu mam na onet.pl 40-50ms. Kolega na DSL ma 20-30ms. Bede mial 1mbit w przeciagu tygodnia moze dwoch (czekam na monterow) wiec zdam relacje z pingowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Wlasnie byli panowie z Dialogu, zalozyli ble ble ble. I ping do onetu jakies 25-35ms. Predkosci 130KBdown 30KBup. I sie ciesze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...