Real Madryt Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mam sprawe czy można za posrednictwe sieci (10 osób na 512kb/s) wyłączać kompa innym osobom z sieci. Słyszałem że jest to możliwe a jeśli tak to prosze o dokładna instrukcje obsługi :lol: . Jeszcze jedn pytanko czy jak wyłącze komus kompa to ta osoba wie że to ja?? Ps Sorki jak by się termat powtarzał. Jestem tutaj od kilku godzi i dopiero sie ucze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Tak idzie. Musisz się sporo nauczyć (programowanie),potem zostaniesz wielkim hakierem, i wtedy wyłączysz cały internet :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Real Madryt Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Tak idzie. Musisz się sporo nauczyć (programowanie),potem zostaniesz wielkim hakierem, i wtedy wyłączysz cały internet :lol: Dzięki za wyczerpującą odpowiedź :D . Po takiej odpowiedz od razu zostane "wielkim hakierem". Może ktoś inny poradzi mi jakis progranik albo metode na mój problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 takie wylaczanie to nie jest zbytnio legalne :roll: podchodzi pod wlamanie chyba hi hi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Nie wiem czy wiecie, ale w windows jest taki programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 trojan jakiś ew. programy w stylu imperata. To drugie jest legalne, natomiast za to pierwsze można dostać w twarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 [..]potem zostaniesz wielkim hakierem, i wtedy wyłączysz cały internet :lol: Musze przyznac ze zmiazdzyles :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 A ja mam 2 kompy połonczone w sieć i 1 komp udostępnia mi neta, w nocy gdy koncze przegladać www i niechce mi sie schodzić naduł zeby kompa wyłanczać, czy mogde wyłanczać go przez lan i jak to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...