tumeks Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witam! Mam pytanie czy znacie moze jakis program do sprawdzania temp karty graficznej ?? Bo wziołem się za kręcenie mojego Gf4 Ti 4200 NoName 128 BM AGP8x i narazie idzie na ram 540 i rdzen 290 zoabczymy ile jeszcze wycissnie tylko musze sprawdzic temp. ;/ Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Jesli karta nie ma czujnika to zaden program nie odczyta temp. ;) a z tego co wiem GF4TI nie ma czujnika ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 a mam jeszcze pytanie czy na karte NoName z 250/513 @ 290/540 to jest dobrze :)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 nie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Sorki że się wtrącę... ale jakoś przygotowywałeś swojego no name,a do kręcenia ??? Radiatorki na pamięci ??? lepszy went??? Pytam bo sam mam identyczne seryjne taktowanie (a kartę jak w opisie...) I teraz pytanko... ja mam na mojej karcie pokaźnych rozmiarów radiator (miedziany dość szeroki) w raz z wentylatorem i do tego aluminiowe radiatory na pamięciach ..... Czy przy takim przygotowaniu mogę już zacząć zabawę z podkręcaniem ??? Czy przy podnoszeniu taktowania o 1 mhz (a następnie testowaniu) mogę spalić kartę Używam nvtweak,a czy ten prpgramik (a właściwie wpis do rejestru ) wystarczy ??? Nie wiem jak korzystać z riva tunera..... może tu na forum jest jakaś instrukcja obsługi??? (nie mogłem znależć ?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Sorki że się wtrącę... ale jakoś przygotowywałeś swojego no name,a do kręcenia ??? Radiatorki na pamięci ??? lepszy went??? Pytam bo sam mam identyczne seryjne taktowanie (a kartę jak w opisie...) I teraz pytanko... ja mam na mojej karcie pokaźnych rozmiarów radiator (miedziany dość szeroki) w raz z wentylatorem i do tego aluminiowe radiatory na pamięciach ..... Czy przy takim przygotowaniu mogę już zacząć zabawę z podkręcaniem ??? Czy przy podnoszeniu taktowania o 1 mhz (a następnie testowaniu) mogę spalić kartę Używam nvtweak,a czy ten prpgramik (a właściwie wpis do rejestru ) wystarczy ??? Nie wiem jak korzystać z riva tunera..... może tu na forum jest jakaś instrukcja obsługi??? (nie mogłem znależć ?!? polecam riva tuner ale jak mozna nie wiedziec jak z niego kozystac i chcesz podkrecać karte przeciez tam masz widoczne wszystko ponaciskaj na wszystko moze znajdziesz jak masz dobre radiatory i wiatrak to mozesz robic OC pamietaj o tym zeby był obieg powietrza w obudowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...