daro5 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 ludzie zgubil mi sie kabelek od pilota karty telewizyjnej ten z podczerwienią i nie wiem czy go mozna gdzies kupic jak ktos wie to niech da znać karta Pixelview link do zdjecia tego kabelka http://www.darro.neostrada.pl/kabelek.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Polecam sprawdzić serwis www.allegro.pl - tam mają wszystko :D a jak nie to może jakaś giełda elektroniczna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro5 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Wlasnie tak myslalem i szukalem juz ale nie ma chyba takiego albo nie moge znalesc poszukam jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro5 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 jak to odszukać ????? :D wpisalem odbiornik podczerwieni i mi jakies inne poznajdywalo nie wiem jak to sie nazywa wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...