ping182 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Moja stronka :D do której cały czas dorzucam jakieś mp3ki swojej produkcji... można zobaczyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Stronka .... coz... nie mozna powiedziec zebys sie nad nia zbytnio napracowal, aczkolwiek jest przejrzysta. W mojej skali 3/10 Co do mp3, to kawalek 'trance' nie chcial sie sciagnac , 'matka' nie przypadl mi do gustu , natomiast 'Final Fantasy Nature Mix' jest calkiem znosny, aczkolwiek nie slyszalem nigdy oryginalu... ogolem 5/10. Duzo jeszcze przed Toba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Stronka .... coz... nie mozna powiedziec zebys sie nad nia zbytnio napracowal, aczkolwiek jest przejrzysta. W mojej skali 3/10 Co do mp3, to kawalek 'trance' nie chcial sie sciagnac , 'matka' nie przypadl mi do gustu , natomiast 'Final Fantasy Nature Mix' jest calkiem znosny, aczkolwiek nie slyszalem nigdy oryginalu... ogolem 5/10. Duzo jeszcze przed Toba. Hehe... to moja pierwsza stronka :D syfiaście wyglądała ale nieco ją odświeżyłem :D sam zobacz i podaj werdykt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...