Andrz3j Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 widział ktoś z WAS ten cooler.?? ostatnio koles w sklepie komp. mi pokazał obsługa proców nawet do 2,2 GHz.. radiator z alu , ale wiatrak taki olbrzymi, że aby połaczyć go z radiatorem (wielkości takiego jak ma TTC D4TB) potrzebne jest coś co przypomina lejek.. Ma ktos może tegn wentyl??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 ja to widzialem kiedys na gieldzie nawet gdzies byla tego recka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Cichy (jak nazwa wskazuje/chyba) obroty wiatrak tylko 2500 obr/min (ale powierzchnia lopatek wiatraka robi swoje) . Rezystancja termiczna =0,39 (jeśli dobrze pamietam)... szkoda że nie miałem okazji go przetestować i sprawdzić jaką osiągnolbym temp. na moim procu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...