Skocz do zawartości
Blastboy

Kingston. Lepszy PC3200 - cl3 czy Pc2700 - cl2.5

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

dawca_nerek: sad wiesz, ze pamieci Blastboya wlasnie nie pojda? jestes prorokiem czy sprzedawca z tego sklepu?

[Domin]: moze i maja ale na Twoim asusie - a innej plycie zapewne beda ustawiane poprawnie

O ile sie nie myle to piszemyo tym co lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> a nie o tum co może a co nie. Pudzianowski może przenieść 300 kilo ale ja nie dam rady (myżlę że większość uczestników forum też nie - taka mała dygresja).

Jeżeli ma wybór to niech bieże 400 bo pisze że 333 mogą nie pójść czego ja jestem żywym przykładem. A że zdażają się wyjątki to też wiem bo miałem 256MB/333/CL2,5 też Kingston na kościach Infeona i na CL3 bez zman innych timingów i podnoszenia napięcia chodziły na 424Mhz.

PS te aktualne są na kościach Elpida czy jakoś tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Nie wiem jak 512Mb się zachowuje ale wziąłbym te KVR400X64C3A/512

Mam kości Kingston tylko KVR400X64C3A/256  2x256MB w dualu i na podniesionym napieciu do 2,8V full stable 2-2-3-7 przy magistrali 400MHz.

A nie grzeja ci sie na standardzie? Bo u mnie na standardzie sa takie raczej mocno cieple i troche boje sie napiecie podnosic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi