d4 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Czy jak kupię teraz w sklepie takie coś : AMD Athlon XP 2000+ Thoroughbred to jak będzie z mnożnikiem? Będzie odblokowany? A jak kupie AMD Athlon XP 2000+ Thorton to też będzie oblokowany? Który z nich lepiej kupić, mówię o kupnie w sklepie ? (rozważam taką możliwość jak 1700+ JIHUB nie dorwę w przystępnej cenie). O ten mnożnik mi chodzi, bo pamiątki mam na fsb 400 i szkoda tego nie wykorzystać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 thorton bedzie mial raczej zablokowany mnoznik a z Thoroughbred to nie wiem jak to bylo z tymi mnoznikami :/ w 1700+ bedzie odblokowany na pewno . . . ale jak kupisz thortona i go zbartonizujesz to mnoznik nie bedzie ci chyba potrzebny . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Czyli: TB 2000+ ma odblokowany mnożnik? [1700+ ma] Thorton też mi się wydaje, że po 39 tygodniu będzie zablokowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...