ReDi Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 ... oraz Polish Classic - ciezko o kogos mldego z tym imieniem: Jozef, Zibniew (vel. Zbychu), Jan, Boguslaw Moji kumple mają takie imiona :) Ja dodam od siebie Franciszka, Sykstusa, Baltazara, Hieronima, Kornelie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 jestem Wiktor Mariusz Marek :) Jeszczce nie poznalem na zywo drugiego Wiktora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youree Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 jam jest Łukasz Grzegorz, a z bierzmowania mam Prosper 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 moje: adam (ciężko z nicka wywnioskować :lol: ) hmm jazda zaczyna się kiedy wchodzę na początku roku do nowej klasy (jestem nauczycielem) i zaczynam czytać listę - kurde, czasem sobie myśle, że rodzice to w ogóle serca nie mieli - sporo z waszych propozycji na obciachowe imię żyje i ma się dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Fidel (znam tylko jedna osobe o takim imieniu na swiecie:)) i oczywiscie moj pies:) ps. jak zmienic nicka na forum?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Zawisza - chyba jedyne męskie imię kończące się na "a". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ps. jak zmienic nicka na forum??proś modera na priv ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ja mam na imię Piotr Jerzy a bierzmowanie to wojciech ;-) a fajne imionka (nie wiem jak się pisz~!) antychodor, hipacy, kleofas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ja jestem Maciek Adam Jacek(z bierzmowania) w skrócie M.A.J. Michalak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ja jestem Kacper :) a z bierzmowania Melchior 8) Przydalo by sie jeszcze Baltazar 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Mi z takich malo popularnych najbardziej podobają się : Gracjan , Makary , Melchior hehe ja wbrew pozorom nie mam na imie makary tylko tomus jezdem jeszcze stanisław i z bierzmowania robert chyba a szkoda moglem sobie makarego <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> :P:D ale sie pare lat spóźniłem :P:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Marcin Bartłomiej Stanisław :P IGI. Miałem kumpla Wiktora w klasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Tyberiusz i Delfina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Jak byłem piękny i młody miałem kolegę o imieniu Ewaryst zdrobniale Ewek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Tyberiusz i Delfina... u mnie w klasie jest jedna Delfina aka Dela :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Mój kumpel ma na imie Iwan zdrobniale Wania (Czy mowi to coś czytelnikom CDA?) Jego rodzice pochodza z Rosji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Aha a w mojej klasie jest Felicja mowimy do niej Fela ew. Fellari bo jest szybka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Bujaj się Fela bo dziś niedziela. Edek z krainy kredek. Tadeusz wajchę przełóż, niech Ambroży sam przełoży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Znam laske która ma na imię... Marcjanna (Może już ktoś podał ale nie chciało mi się wszystkiego czytać :]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Mam kolegę który na pierwsze ma Armin a na drugie Herbert :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 1) Tomasz 2) Krzysztof 3) Florian Kumpel na trzecie sobie wziął "Polikarp" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Moja dziewczyna ma na imie Judyta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Mi się podoba imionko: Wilhelm, a na drugie mam jakże dziwaczne imię które brzmi Sergiusz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Rzadkie imie to np. SRACZKA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Pierwsze: Błażej drugie: Kazimierz <- to jest rzadkie imie przynajmniej u młodych ludzi trzecie: Paweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Na pierwsze Bartosz Na bierzmowaniu wzialem sobie ferdynand :D Wiktora i Sergiusza znam. Spotkaliscie sie na zywo z kims o imieniu Eustachy ? Bo ja tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 A dla znajomej znajomej rodzice dali na imię Marta ale to jeszcze nic jej rodzice mają nazwisko Dela. Dziewczyna teraz musi się przedstawiać Dela Marta bo jak powie Marta Dela to czasem można nie zaskoczyć, że to nam się przedstawiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...