Labe Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Xawier i Fabienne to dla fanów ich troje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja "zym" jest: ;) (1)Kacper-(2)Tadeusz-(3)Izaak :) Kazde w miare malo pospolite :] A jeszcze fajne imie: Barabasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Judasz i Łazarz - takie imiona mialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> na bierzmowanie ale napotkalem pewien opur i wziolem hubert :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Jakub Miłosz Pio z tej strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Wojtek, Franciszek, Jan :) Niedawno do sieci podłączałem kolesia co miał na imię Wieńczysław :lol: Swoją drogą ... co za rodzice karzą swoje dzieci takimi głupimi imionami ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Wojciech, Bolesław, Edwin [bG r0x ;]]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Wojtek, Franciszek, Jan :) Niedawno do sieci podłączałem kolesia co miał na imię Wieńczysław :lol: Swoją drogą ... co za rodzice karzą swoje dzieci takimi głupimi imionami ???moze wpadka i dlatego :lol: ps. róża ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 A może trudny poród :lol: Np. Kunegunda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Remigiusz :PRemików jest pełno :P Inwiolata :twisted: Mercedes - ciekawe czamu tearaz już nie popularne :roll: :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja na bierzmowaniu biore Stanisław, ale to dopiero za rok bedzie ;) A drugiego nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 moja mama ma Xenia 8) moje Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ziemowit jeszcze jest przykre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 No to imie dzicka mojego wfisty, koles tak dobry ze nie wiem :) (pozdrowionka dla niego jezeli to czyta ; ) ) -Bozydar (Wzielo sie od jego imienia Dariusz i Jego zony Bozena) 8) Imienia drugiego dziecka nie pamietam ale tez dobre :) A co powiesz na dosc popularne, ale sympatyczne imie Zenek :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 a ja jestem Klaudiusz. :D co wygrałem? :P Na drugie Łukasz, z bierzmowania nie pamietam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Nie wiem z jakiego to kraju ale watpie rzeby byla to polska. Mnie skarali Błażej :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pychu88 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 a ja Krzysztof - Dominik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Moja matka chciała mnie napiętnować Kacprem albo Augustem. No i za co? Za cesarskie cięcie? A bo to moja wina była? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Piotr Waldemar Idżi -> to ja,,, ;-) zamiast Waldka miało być chyba Bogdan ale hmm ... ojciec zapomniał :lol: ;-) a z nietypowych ?? męskie - Expedyt no i Idżi :-) z damskich żadko spotykanych - Iga - tak się nazywa moja bejbe hehe :-D z mniej przyjemnych to zapewne Ildefons, Albin (ojeju!),, Greta... Pozdro :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 z damskich żadko spotykanych - Iga - tak się nazywa moja bejbe heheJakich rzadko spotykanych ? 8O Moja też się tak nazywa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 OO :-) no jak żyję już prawie 22 lata to moja Iga jest pierwszą którą spotkałem heh ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 first: Tomasz :] second: Antek :lol: vel Antoni :) jak to woli Antos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 wez sobie athlon na trzecie i bedzie spokoj :) albo Radeon :lol: tak na powaznie to kajetan jest rzadko spotykane i fajne :) kajtek ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 wez sobie athlon na trzecie i bedzie spokoj :) albo Radeon :lol: tak na powaznie to kajetan jest rzadko spotykane i fajne :) kajtek ;p A może Gainward? :lol: :lol: albo Codegen.. :lol: :lol: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 heh - ja jestem chyba jako jedynyy z takim imieniem na tweaku! Tycjan - mowia na mnie wszyscy TiiSii albo Tycek moj kumpel ma na drugie imie Frydolin :lol: (mowil ze to mialo byc jego pierwsze imie ale naszczescie niejest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Moja matka chciała mnie napiętnować Kacprem albo Augustem. No i za co? Za cesarskie cięcie? A bo to moja wina była? :> jak zes wylezc nie chcial :D ps. Dzierżykraj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Oktawian (nie moje :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CarambA Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Moje z bierzmowania... Alfons :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 bylbym zapomnial Tradycja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Łukasz, drugiego brak, Fabian (ksiądz się nie zgodził na Neo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Norbert Piotr Kacper (jak widze na razie w pierwszym wygrywam :P ) Aga: (20:41:22) [NK] laski lecą na Norbertów :D (20:41:22 to godzina nie wymiary ;) ) a z nietypowych to mi sie podoba Pakosław (od pakera ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...