_Lamer_ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Arkadiusz Artur Adam a z przkrych imion to Gryzeldy chyba jeszcze nikt nie wymienil.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Jakub Łukasz Andrzej wita was :D:D Co do nietypowych imion to dorzuce: Ernest, Aldona, Mirek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Mamusia chciala dac mi na imie Sergiusz :? ale na szczescie to ojciec rejestrowal... i zostalo Piotr. na bierzmowanie bedzie pewno Pawel. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A ja nie przyjmowałem bierzmowania. Mam 17 latek i jestem agnostykiem z wyboru :twisted: :twisted: :twisted: Uwazam ze istota Boga jest niezbadana :D zeby nikt nie myslał ze do sekty należe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 bylbym zapomnial Tradycja ;) Tradycja.... to jest coś EXTRA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A ja nie przyjmowałem bierzmowania. Mam 17 latek i jestem agnostykiem z wyboru :twisted: :twisted: :twisted: Uwazam ze istota Boga jest niezbadana :D zeby nikt nie myslał ze do sekty należe :D normalnie po przeczytaniu posta postanowilem sie doedukowac. http://www.geocities.com/Paris/Chateau/476...st_agnostyk.htm w sumie ten poglad nie jest glupi!! [nie obrazajac nikogo oczywiscie] bardziej logiczny niz ateizm... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Kunegunda <- to oczywiście nie moje :), moje to Oskar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 z tej strony Grzegorz Karol Krzysztof;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 w sumie ten poglad nie jest glupi!! [nie obrazajac nikogo oczywiscie] bardziej logiczny niz ateizm... :o Jest wiele rodzajów ateizmu,a chyba jeden z nich bardzo przypomina agnostycyzm (właściwie to nie wiem czym sie różnia :lol: ) I miło mi ze powoduję Twój pęd do edukacji :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Żywilla, Alia, Opieniek :lol: A ja jestem Dawid ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja sobie na bierzmowaniu dałem: Barnaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrecja Borgia Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 a gdzie jest Lukrecja... 8O dodam jeszcze Aniele,Eleonore,Dalie i Remigiusza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja siebie wziołem na bierzmowanie Xawery (wersja pl Ksawery) Inne ciekawe: Bonawentura (kumpel jako 3rd), Poncjusz/Poncjan (jedno z moich zamierzen - niedoszłych) no i Gracjan (zanajomego 1st imie :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Iwo,Ładysław,Prosper,Polikarp (ze śmiercia) :lol: ,Stella Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Feniks? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Izydor ;) Kleofas ;) Klemens ;) Cyryl ;) oraz Polish Classic - ciezko o kogos mldego z tym imieniem: Jozef, Zibniew (vel. Zbychu), Stanilsaw, Zdzislaw, Henryk,Jan, Boguslaw Eeej no wypraszam sobie !! Znam kilku Janow i... sam jestem Jan , wiec nie wydaje mi sie to zbyt rzadkie imie... A co do takich prawdziwych swojskich imion to na drugie mam Franciszek :D P.S.Ale zaszalalem UPDATE: A me trzy piekne imiona to Jan Franciszek Jakub :P ( ojciec chcial mi dac na pierwsze imie Franciszek ale sie moja mamusia sprzeciwila... i slusznie , a moj brat mogl miec gorzej... Konstanty , ale tez mu sie upieklo :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 I po co kombinować i wymyślać. 15 sekund w googlach. :P http://www.bazy.hoga.pl/imiona.asp http://www.kalendarzimigranta.com/imiona/imieniny.htm http://pl.wikipedia.org/wiki/Imieniny Do wyboru, do koloru. Ja jestem Radosław, dwojga imion Piotr, a na bierzmowanie wybrałem sobie Jacka. BTW, najbardziej podobają mi się imiona słowiańskie. UPDATE: literówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Bystry pewnie już wie jak mam na imie. Ostatnio przez te rowery to można się zapaść pod ziemie... Najgłupsze imie na świecie (a które muszę nosić :cry: ): Błażej Jakbym mógł je zmienić..... Z tym imieniem radze nie wchodzić do: --> sklepu z rowerami 8) --> nie mów dziewczynie tego imienia bo to będzie koniec :cry: --> jak kupisz kubek/długopis/co kolwiek/ z imieniem Błażej to jesteś dobry :!: A z bierzmowania mam Tomek he he he ...................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 A co powiecie na Scholastyka ? :) Na cmentarzu gdzie lezy moj dziadek lezy pani z takim imieniem . hehee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Mam lepsze: Alfons z takim imieniem to tylko --> :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ja mam dosyc oryginalne imie - mianowicie: Igor 8) Tez jestem Igor, kiedys nie lubilem tego imienia ale teraz juz lubie :lol: 8) 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Rzadkie Imiona to: Nepomucyn, Martyna, Julia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 hmm dobre sa np - Pierdzislaw - Pankracy - Bonifacy - Sedes... hyhy BTW: Maciej jestem - milo mi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw-KUN Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A co powiecie na parę Gedeon i Alreta ... imnona mojego dziadostwa...yyyy.. moich dziadków Sprubujcie 5x powidzieć szybko imię Alreta.. uech A istnieje takie imię Kleofasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 vitality :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 bylbym zapomnial Tradycja ;) Tradycja.... to jest coś EXTRA :lol: Tradycja - to jest jak nam na przyklad ukradna nasza fure to nam musza oddac samolot. A z innych rzadkich to jeszcze moze Euzebisz, Eli ;) Z zenskich to moze Tekla? A ja osobiscie jestem K A J - reszte liter sobie sami dopiszcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 blazej_ronin - co sie tak dołujesz bez przesady, przynajmniej nie masz imienia jak 500tys jakis tam (...) pospolitusów , ja mam Konrad Miłosz i niech mi tylko którys powie ze moje imiona sa do d... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mam lepsze: Alfons z takim imieniem to tylko --> :wisielec: Przed biezmowaniem ksiadz powiedzial mi, ze do mnie pasuje imie Alfons... ja na niego najazd, a on do mnie ze w Biblii byl to dobry czlowiek itp. nie pamietam dokladnie. A moja dziewczyna ma na imie Jennifer :) (Urodzila sie w Niemczech) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 adolf , napoleon ,remigiusz , bronisław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 adolf , napoleon Józef,,Włodzimierz,Saddam,George :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...