Sou Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no wiec kolezanka z bylej klasy nazywala sie Bogna ;] jej siostra Dobromila ( Dobrochna;] ) lol w jednym mmorpg mialem kumpla w gildii ktory mial nic Gniewomir ( klimatycznie :D ). No i kiedys jak gadalismy to sie okazalo ze on sie nazywa irl Mieszko ;] a jego brat ktory w grze nazywal sie Jorel irl nazywa sie Gniewomir :o fajnie;] Gniewko i Mieszko :P mi na imie Jan ale mowia do mnie dżon :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Bogna - phi raz z taka jedna krecilem :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 hmm a Jagoda to rzadkie imie ? qmpela z klasy sie tak nazywala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 A co powiecie na parę Gedeon i Alreta ... imnona mojego dziadostwa...yyyy.. moich dziadków Sprubujcie 5x powidzieć szybko imię Alreta.. uech A istnieje takie imię Kleofasy? Jak już to chyba Arleta :) U mnie na studiach była Arleta, były też Rita, Angelina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 adolf , napoleon Józef,,Włodzimierz,Saddam,George :lol: :lol: :lol:akurat jozek wlodek i jurek to IMO popularne dosyc sa :lol: dodaje patrycjusz , maxym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 adolf , napoleon Józef,,Włodzimierz,Saddam,George :lol: :lol: :lol:akurat jozek wlodek i jurek to IMO popularne dosyc sa :lol: dodaje patrycjusz , maxym nie sqmałes troche :lol: :lol: te imiona cos łaczy z historycznego p-tu widzenia :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 adolf , napoleon Józef,,Włodzimierz,Saddam,George :lol: :lol: :lol:akurat jozek wlodek i jurek to IMO popularne dosyc sa :lol: dodaje patrycjusz , maxym nie sqmałes troche :lol: :lol: te imiona cos łaczy z historycznego p-tu widzenia :D :D to ty nieskumałes a patrycjusz i maxym to nie historia ? :lol: P.S. maturka z historii p;4 u;4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Nikola ! fajna jest ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 kunegunda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 kunegunda To kinga in "dojcze werszyn" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Zadkie imie : Wojciech ( u mnie na ulicy jest nas 5 ) 2-gie JAN 3-Echh nie pamietam ale może być KWAZOR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a co powiecie na imie TELESFOR :D (kiedys jak ogladalem 1 z 10 to byl jeden taki gracz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a co powiecie na imie TELESFOR :D (kiedys jak ogladalem 1 z 10 to byl jeden taki gracz)Chyba bym nie wychodzil z domu jakbym sie tak nazywal :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 - Dziendobry - Dziendobry - Jan Kowalski - Stanisław Sraczka - oo! Jakie rzadkie nazwisko a co do tematu to teraz juz rozne imiona sa.. moi snajomi nazwali syna Brajan nie mylic z Bryan .. po prostu Brajan .. tak ma napisane w akcie chrztu .. czy czym tam ;] aa .. a kobiece to Hermenegilda ma imienimy w dniu moich urodzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Gwidon, Onufry , Bonifacy, Anzelm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 A nikt nie zgadnie jak ja mam na imie ...................... Eliasz :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Mafalda. moja kolzanka tak miala na imie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Esthera? :D Delfina......Elwira...moze cos sie jeszcze znajdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Patryk Adolf ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Błażej :wink: tylko sie nie smiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 nie wiem czy bylo juz to imie w topicu no ale znam goscia ktory ma na imie NAZAR..na poczatku myslalem ze to jego przezwisko a pozniej sie okazalo ze to jest jego imie...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 u mnie w szkole jest Nicoletta ;] chyba tak to sie pisze;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bObZ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Mi z takich malo popularnych najbardziej podobają się : Gracjan , Makary , Melchior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Moje: Filip/Adam Nic mi nie przychodzi takiego na mysl, moze Kosma czy Wawrzyniec ... dosc rzadko spotykane. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a jedno dziecko chcieli pokarac imieniem "dablju" a dlaczego? George W. Bush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a DAMIANA tez sie zalicza do dziwnych wg was? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Ja mam szczęście do rzadkich imion żeńskich na E. Kiedyś miałem dziewczynę Elwirę a teraz poznałem taką co ją zwą Estera. Chyba dosć rzadkie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A wiecie co znaczy kazde z imion, to zobaczcie: :twisted: http://znaczenieimion.prv.pl/ P.S dobrze, ze ja mam Krzysztof (Darek, Wojtek) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Moja kobieta ma na imię Liwia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 a moje dwie ostatnie to byly magdy. a moj rekord w poznawaniu magd byl na pewnej imprezie gdzie byly 4 magdy :D a zeby nie posadzone mnie o off topic to w klasie mialem jedna ksenie (nie mylic z xena :D) a teraz jest jedna bogna. u mojej kolezanki jezeli sie nie myle byl jurand. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...