marcellus Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Mam problem... Potrzebuje sobie kupic jakies glosniczki (do tej pory mialem podlaczona wieze do kompa, wiec nigdy sie tym nie interesowalem) no i nie mam za duzo $. Nie jestem melomanem (w tym celu ide do innego pokoju gdzie jest odpowiedni sprzet) ale chyba jak kazdy lubie posluchac mp3 jak sie juz siedzi przy monitorze ;) Zastanawiam sie nad: http://www.bestbuy.com/detail.asp?e=110090...at=521&scat=524 lub... http://www.bestbuy.com/detail.asp?e=110986...at=521&scat=524 No chyba, ze ktos znajdzie cos innego ;) Na co mam zwracac uwage podczas kupowania najbardziej? 1. wielkosc satelit? 2. wielkosc subwoofera? 3. moc satelit? 4. moc subwoofera? 5. ...design? ;-P Dziekuje za pomoc w wyborze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Jeżeli do 80$ to proponuje creativa fps1600 ,a przy zakupie sugeruj sie najlepiej brzmieniem a nie mocą . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Jeżeli do 80$ to proponuje creativa fps1600 ,a przy zakupie sugeruj sie najlepiej brzmieniem a nie mocą .a czy sama *wielkosc* satelit nie ma wplywu? Bo te co znalazlem sa... ehm... baaardzo malutkie :/ Chyba rozumiesz - nie chcialbym miec obok monitora dwoch bzyczkow ;) tylko glosniczki, z ktorych dalo sie sluchac wzglednie dobrej jakosci muzyki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 no i zapomnialem dodac, ze potrzebuje glosniki 2.1 bo karte mam podstawowa SoundBlaster PCI128 :( Tak tez FPS1600 odpada :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 To ja bym ci radził najpierw zmienić kartę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 zestaw najlepeij przesluchac na miejscu bo moze sie zdazyc ze wyglada fajnie a slyszysz tylko lomot subwoofera a co do sb 128 to proponuje jakas domowa wwrsje live nawet na marnych glosnikach bedziesz zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Jeżeli do 80$ to proponuje creativa fps1600 ,a przy zakupie sugeruj sie najlepiej brzmieniem a nie mocą .a czy sama *wielkosc* satelit nie ma wplywu? Bo te co znalazlem sa... ehm... baaardzo malutkie :/ Chyba rozumiesz - nie chcialbym miec obok monitora dwoch bzyczkow ;) tylko glosniczki, z ktorych dalo sie sluchac wzglednie dobrej jakosci muzyki :) Wielkość satelit absolutnie nie ma znaczenie, co najwyzej mozesz patrzyc na wielkosc i moc subwoofera ale to tez o niczym nie swiadczey, jezeli 2+1 to moze creativa sw320 , troszeczke slabsze od fps1600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Mój kolega ma siakiś zestaw 2+1 Samsunga i przyznam że fajnie on gra btw. mam do sprzedania SB Live! Value ( nie 5.1 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedym Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 No ja mam głośniczki ENCORE XP 100 i chodzą na SB PCI 128, pościągałem trochę softu (róznego rodzaju korektorki itp.) i całkiem całkiem, do posłuchania mp3 wystarcza (melomanem to ja też nie jestem :wink: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...