MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 W zwiazku z tym, że boskie miastoplusa zmieniło limity i teraz można wysłać tylko 3 smsy dziennie na inne sieci niż plus poszukuję dobrej bramki SMS, z której mógłbym wysyłać sms na erę. Ta standardowa z era omnix odpada - takie dziadostwa jeszcze nie widziałem :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 http://sms.priv.pl/ - bez reklam, działa na Erę i Heyah (bramka działa tylko z linku, w przeciwnym razie wł. się inna strona) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Moze przez gadu-gadu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja wysyłam na Ere przez tlena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 www.sms.ikp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 bramka podana przez Niemca i luminata jest podłączona pod bramkę z miastaplusa, więc totalna kiszka niestety... jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ozesz w morde MeHow nie wiedzialem ze limity zmienili :/ kurde a to byla najlepsza bramka jak dla mnie :( co to sie dzieje w tym necie juz...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 no niestety... to dzisiaj chyba dokonali takiego barbarzynstwa... juz do nich napisalem maila z pogrozkami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 http://www.logosik.pl/bramka,sms.php tylko ze platna ale malo :!: za 10 zl jest 600sms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 no tak... o jedno zero za duzo dodałeś :/ :/ :/ za 10zł jest 60 sms... a to wcale już nie jest tak mało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ups sorki gafa :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Bramki sms nie znam ale z ICQ mozna wysylac smsy wszedzie gdzie ci sie tylko podoba, o Erze nie wspominajac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ożesz... nie wiedziałem :( I co ja teraz zrobie? Znowy będą przychodziły rachunki po pierdyliard złoty :evil: Ech... a tak lubiłem plusa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja tak samo. Zawiodłem się na nich :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 no niestety... to dzisiaj chyba dokonali takiego barbarzynstwa... juz do nich napisalem maila z pogrozkami ;]Wszedzie cos ograniczaja niestety, alba chca zarobic na czyms. Kiedys wszystko w necie (chyba troche przesadzam), a teraz neistety wszedzie sie nacinamy na jakies platne serwisy itd. Dla mnie jednak wiekszym barbarzynstwem jest to, ze na chwile obecna chyba bardziej sie juz oplaca miec telefon na karte niz na abonament, przeciez to jest SKANDAL! Bezplatne naliczanie sekundowe od poczatku, tanie rozmowy i smsy tez! Przeciez to jest wrecz olewanie tych klijentow ktorzy kupili telefony na abonament i teraz musza placic miesiac w miesiac! Przepraszam Was za taki off topic troche, no ale juz keidys to chcialem napisac, a tu akurat jest troche o telfonii :) Mam nadzieje, ze sie nie zezlosci nikt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 to samo napisalem w temacie MeHow'a w ktorym pytal o to jaki telefon wybrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Czyli sie powtorzylem, ale trudno, niech uzytkownicy planujacy zakup telefonu pomysla o tym. Bo wyglada na to, ze nasze sieci komorkowe wychodza z zalozenia ze wystarczy u nich kupic tani zetaw startowy i jak najtanszy telefon w komisie czy gdzies, np. kradziony, co sie niestety czesto zdaza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ta standardowa z era omnix odpada - takie dziadostwa jeszcze nie widziałem :) A moze problem z obsluga? To jest najlepsza bramka, zaden gowniarz ci nie spamuje etc... dostajesz email z haslem i wysylasz, nie wiem w czym tu dziadostwo O_o http://bramki.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ta standardowa z era omnix odpada - takie dziadostwa jeszcze nie widziałem :) A moze problem z obsluga? To jest najlepsza bramka, zaden gowniarz ci nie spamuje etc... dostajesz email z haslem i wysylasz, nie wiem w czym tu dziadostwo O_o http://bramki.com za duzo roboty ;] ;] ;] miastoplusa bylo user friendly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 "]Bramki sms nie znam ale z ICQ mozna wysylac smsy wszedzie gdzie ci sie tylko podoba, o Erze nie wspominajac.hmmma moze jakis mini help...bo ja sie mecze i mi za .... nie chce wyslac sms zadnego :/ nie wiem co robie zle :/ w miejsce # co nalezy wpisac? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ta standardowa z era omnix odpada - takie dziadostwa jeszcze nie widziałem :) A moze problem z obsluga? To jest najlepsza bramka, zaden gowniarz ci nie spamuje etc... dostajesz email z haslem i wysylasz, nie wiem w czym tu dziadostwo O_o http://bramki.com za duzo roboty ;] ;] ;] miastoplusa bylo user friendly ;] Kiedys nswietny byl 1rst Wap gdzie najfajniejsze bylo to ze zamiast numerka w stylu 11999 bylo widac twoj wlasny nr telefonu wiec ktos myslal ze sie o niego troszczysz i wykosztowujesz:)Teraz przeginaja ale nie dziwota skoro tracili duza kase za te smsy z netu.Aha MeHow ponownie ucaluj ode mnie koty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 AFAIR kiedys na Omnixie nie bylo mozna laczyc SMSow, 120 kilka znakow i basta. Ale w Konnekcie (www.konnekt.info) plugin do SMSow udostepnial laczenie sms'ow. Tak wiec 10 sms dziennie i mozna je laczyc :) Chyba ze na stronie tez zmienili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Teraz przeginaja ale nie dziwota skoro tracili duza kase za te smsy z netu. Dużo tracili? Ja ich nie rozumiem - zarabiali przecież na reklamach. Taka strona spokojnie utrzyma sie z reklam, więc wprowadzenie ograniczenia to jakaś pomyłka... też już wysłałem im maila :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Hehe, teraz juz wiem czemu mi MeHow wysylal sms z komorki, a nie z neta :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Wejdz sobie na www.era.pl wejdz w bramke sms potem w bramke podstawowa. Wyslij tam ssma jakiego obni kaza za 2 pare groszy i dostaniesz haslo, ktorym bedzie mogl wysylac ta bramka podstawowa smsy na ere. Bedziesz mial 10 smsow dziennie. Na www.idea.pl masz w bramce smsa za darmo smsy a w plusie to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Wejdz sobie na www.era.pl wejdz w bramke sms potem w bramke podstawowa. Wyslij tam ssma jakiego obni kaza za 2 pare groszy i dostaniesz haslo, ktorym bedzie mogl wysylac ta bramka podstawowa smsy na ere. Bedziesz mial 10 smsow dziennie. Na www.idea.pl masz w bramce smsa za darmo smsy a w plusie to nie wiem.harry, ale to wtedy jest tak, ze mam 10 smsow dziennie na ere na zawsze, czy po miesiacu znowu musze wyslac eske? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 idea mbox - można założyć konto nieważne w jakiej sieci ma się telefon, tylko nie wiem jak to później jest... w każdym razie ja mam konto z idei - tylko 30 smsow miesiecznie, ale na wszyyyystkie sieci (nawet zagraniczne, sprawdzałem). idea.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 30 miesiecznie nie urzadza... to ja mam teoretycznie 90 miesiecznie... :/ a 3 na dzien, wiec kicha totalna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 harry napisał: Wejdz sobie na www.era.pl wejdz w bramke sms potem w bramke podstawowa. Wyslij tam ssma jakiego obni kaza za 2 pare groszy i dostaniesz haslo, ktorym bedzie mogl wysylac ta bramka podstawowa smsy na ere. Bedziesz mial 10 smsow dziennie. Na www.idea.pl masz w bramce smsa za darmo smsy a w plusie to nie wiem. harry, ale to wtedy jest tak, ze mam 10 smsow dziennie na ere na zawsze, czy po miesiacu znowu musze wyslac eske? harry, ale to wtedy jest tak, ze mam 10 smsow dziennie na ere na zawsze, czy po miesiacu znowu musze wyslac eske?Masz te 10 smsow na zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 no to zajebiszczo... na plusa miastoplusa, na ere eraomnix ;] dobrze, ze idea za free jest lol lol lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...