Skocz do zawartości
MeHow

...::BRAMKA SMS NA ERA POSZUKIWANA::...

Rekomendowane odpowiedzi

W zwiazku z tym, że boskie miastoplusa zmieniło limity i teraz można wysłać tylko 3 smsy dziennie na inne sieci niż plus poszukuję dobrej bramki SMS, z której mógłbym wysyłać sms na erę. Ta standardowa z era omnix odpada - takie dziadostwa jeszcze nie widziałem :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety... to dzisiaj chyba dokonali takiego barbarzynstwa... juz do nich napisalem maila z pogrozkami ;]

Wszedzie cos ograniczaja niestety, alba chca zarobic na czyms. Kiedys wszystko w necie (chyba troche przesadzam), a teraz neistety wszedzie sie nacinamy na jakies platne serwisy itd.

Dla mnie jednak wiekszym barbarzynstwem jest to, ze na chwile obecna chyba bardziej sie juz oplaca miec telefon na karte niz na abonament, przeciez to jest SKANDAL! Bezplatne naliczanie sekundowe od poczatku, tanie rozmowy i smsy tez! Przeciez to jest wrecz olewanie tych klijentow ktorzy kupili telefony na abonament i teraz musza placic miesiac w miesiac!

Przepraszam Was za taki off topic troche, no ale juz keidys to chcialem napisac, a tu akurat jest troche o telfonii :) Mam nadzieje, ze sie nie zezlosci nikt :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli sie powtorzylem, ale trudno, niech uzytkownicy planujacy zakup telefonu pomysla o tym. Bo wyglada na to, ze nasze sieci komorkowe wychodza z zalozenia ze wystarczy u nich kupic tani zetaw startowy i jak najtanszy telefon w komisie czy gdzies, np. kradziony, co sie niestety czesto zdaza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta standardowa z era omnix odpada - takie dziadostwa jeszcze nie widziałem :)

A moze problem z obsluga?

To jest najlepsza bramka, zaden gowniarz ci nie spamuje etc... dostajesz email z haslem i wysylasz, nie wiem w czym tu dziadostwo O_o

http://bramki.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest najlepsza bramka, zaden gowniarz ci nie spamuje etc... dostajesz email z haslem i wysylasz, nie wiem w czym tu dziadostwo O_o

za duzo roboty ;] ;] ;] miastoplusa bylo user friendly ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Bramki sms nie znam ale z ICQ mozna wysylac smsy wszedzie gdzie ci sie tylko podoba, o Erze nie wspominajac.

hmmma moze jakis mini help...bo ja sie mecze i mi za .... nie chce wyslac sms zadnego :/ nie wiem co robie zle :/ w miejsce # co nalezy wpisac? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za duzo roboty ;] ;] ;] miastoplusa bylo user friendly ;]

Kiedys nswietny byl 1rst Wap gdzie najfajniejsze bylo to ze zamiast numerka w stylu 11999 bylo widac twoj wlasny nr telefonu wiec ktos myslal ze sie o niego troszczysz i wykosztowujesz:)Teraz przeginaja ale nie dziwota skoro tracili duza kase za te smsy z netu.Aha MeHow ponownie ucaluj ode mnie koty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AFAIR kiedys na Omnixie nie bylo mozna laczyc SMSow, 120 kilka znakow i basta. Ale w Konnekcie (www.konnekt.info) plugin do SMSow udostepnial laczenie sms'ow. Tak wiec 10 sms dziennie i mozna je laczyc :) Chyba ze na stronie tez zmienili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz przeginaja ale nie dziwota skoro tracili duza kase za te smsy z netu.

Dużo tracili? Ja ich nie rozumiem - zarabiali przecież na reklamach. Taka strona spokojnie utrzyma sie z reklam, więc wprowadzenie ograniczenia to jakaś pomyłka... też już wysłałem im maila :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdz sobie na www.era.pl wejdz w bramke sms potem w bramke podstawowa. Wyslij tam ssma jakiego obni kaza za 2 pare groszy i dostaniesz haslo, ktorym bedzie mogl wysylac ta bramka podstawowa smsy na ere. Bedziesz mial 10 smsow dziennie. Na www.idea.pl masz w bramce smsa za darmo smsy a w plusie to nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdz sobie na www.era.pl wejdz w bramke sms potem w bramke podstawowa. Wyslij tam ssma jakiego obni kaza za 2 pare groszy i dostaniesz haslo, ktorym bedzie mogl wysylac ta bramka podstawowa smsy na ere. Bedziesz mial 10 smsow dziennie. Na www.idea.pl masz w bramce smsa za darmo smsy a w plusie to nie wiem.

harry, ale to wtedy jest tak, ze mam 10 smsow dziennie na ere na zawsze, czy po miesiacu znowu musze wyslac eske?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idea mbox - można założyć konto nieważne w jakiej sieci ma się telefon, tylko nie wiem jak to później jest... w każdym razie ja mam konto z idei - tylko 30 smsow miesiecznie, ale na wszyyyystkie sieci (nawet zagraniczne, sprawdzałem). idea.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

harry napisał: 

harry, ale to wtedy jest tak, ze mam 10 smsow dziennie na ere na zawsze, czy po miesiacu znowu musze wyslac eske?

Masz te 10 smsow na zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi