bkroyal Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Witam, zainstalowałem ten pakiet i mam troche problemów z ustawieniem tego Nortona. Po pierwsze zauważyłem, że nie widzę nikogo (siebie też nie) w otoczeniu sieciowym. Po drugie, tylko nie wiem dokładnie czy to wina Nortona bo nie sprawdzałem tego gdy był on niezainstalowany - mam błędy na interii.pl, strony wyświetlają się ze znakami ##$$#$ etc. Po trzecie, niekiedy fotki, wyświetlane poprzez linki języka java się nie otwierają. HELP - może ktoś zna dobrą konfirgurację tego pakietu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 1. Dopisz adresy lub zakres adresow lanu do grupy do ktorej nalezysz (najczesc HOME) 2. Poszukaj czegos w stylu parental control i adware, przekonfiguruj albo wylacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroyal Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 A gdzie dokładnie te adresy wpisać? Bo troche zieolny jestem w tym Nortonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Jak otworzysz panel sterowania nortonem i klikniej we wlasciwiwosci "personal firewall" to otworzy ci sie kolejne okno z kilkoma zakladkami u gory (programs, networking itp). Kliknij na networking i tam dodaj odpowiednie adresy do odpowiedniej strefy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroyal Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...