Kisiu Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Mam takowy komputer na plcie ecs k7s5a ver.3.1 i moge go tylko podkręcić o 50Hz :( .Czy możliwe jest że to przez płyte główną ,bo mam starego bisa z ograniczeniem dla kompów do 1,4 GHz?? Czy jest różnica między podkręcaniem kompa w biosie a programem z windowsa np:speedfan?? prosze o odpwiedź to pilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 wgraj jakiś bios overclokerski do tej mobo np. Honey-X i powinno być lepiej chociaż swoją drogą ta płyta nie jest zbyt "overclockerska" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisiu Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 aha dzieki,a co co do drugiego pytanie?? może jeszcze ktoś inny sie wypowie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Najlepiej jest podkręcać z poziomu Biosu płyty głównej.... mi zawsze sie komp wiesz jak podkrecam speedfanem :/ ogolnie mowiac to kiepska metoda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 no zawsze biosem ten speedfan to czasem cuda robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 na tej plytce dobrze kreci cpucool jesli chcesz z pod win.... sprawdzone 1600+ to palomino (0,18) wiec nie licz na duzo, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisiu Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 a na co moge liczyć??Czyli mniej wiecej ile go moge podkręcić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...