login7 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 :? Szukam fonta (czcionkę) udającego drukarkę igłową nie musi być ideał byleby był podobny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 www.czcionki.com www.google.pl poszukaj - nieboli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login7 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 :idea: też tak chciałem ....... i po 2 dniach nic nie znalazłem więc zadałem to pytanie w końcu po to jest taki wynalazek jak forum żeby było szybciej o wszystkowiedzący błażeju a za taką podpowieź to dzięki ( szkoda klawiatury zdzierać - więc daruj sobie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ach sorry, przepraszam......szkoda że już nie ma tego programu w TVN w którym przynosili kwiaty i takie tam sprawy.......... Tak na serio to wątpie czy znajdziesz tę czcionke, chyba że na jakiejś prywatnej, mało znanej stronie..........osobiście się z taką nie spotkałem (a wierz mi na słowo że znam i posiadam bardzo wiele rojów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login7 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 widzisz blazejku moje pytanko nie bylo spowodowane lenistwem jak to insynuowales to po pierwsze ( kiedys mialem taka czcionke miala 3 rozmiary 10, 12 i 14 ale poszla se gdzies ) a po drugie twoje uwagi sa jakby plaskie wiec nie sil sie na nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 bez komentarza................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 zobacz na stronie CZCIONKA czcionka "kropki", może Ci podpasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...