Shifter Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,14359 wielki lol, imho juz lepiej zrobili by "Poranek Kojota: Zemsta Pana Żabki" :DDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 :lol: :lol: :lol: napewno bedzie przeboj BUAHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja pierdacze to bedzie HIT na miare "ZAGŁADY ]I["..... to tylko za 19.90... !!!!! Musze to mieć.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 buheheh kozacy z wybrzeża...LOL!!!! :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 kilka screenow dla zainteresowanych http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=2247 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 widze prawie jak w doomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 no i dobrze, pewnie będzie kicz, a moze jest szansa na jakąś old shoolową przygodówke, a wy narzekacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ej point'n'click bedzie :shock: . Moze cos na miare Wackow? :D Zaraz, to wszystko malowane jest? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Nie no grafika fajna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Przypomina mi się legendarny Książe i Tchórz ale to było wieki temu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 super, ze jeszcze robi ktos przygodowki point & click w 2d. Takie gry maja najwieksza grywalnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 super, ze jeszcze robi ktos przygodowki point & click w 2d. Takie gry maja najwieksza grywalnosc. ooooooooj tak!!! Kto nie pamięta takich hitów jak: --> Jack Orlando --> Szymek czarodziej :) [wtajemniczenie wiedza o co biega :)] --> czy legendarną gre Sołtys (do dziś się leje z dowcipów w grze) Szkoda że coraz mniej tych gier na rynku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 super, ze jeszcze robi ktos przygodowki point & click w 2d. Takie gry maja najwieksza grywalnosc. ooooooooj tak!!! Kto nie pamięta takich hitów jak: --> Jack Orlando --> Szymek czarodziej :) [wtajemniczenie wiedza o co biega :)] --> czy legendarną gre Sołtys (do dziś się leje z dowcipów w grze) Szkoda że coraz mniej tych gier na rynku :( jack Orlando i Beneach a Steel Sky to dwie moje ulubione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ale największe wyznanie do seria King Quest poczawszy od I do podajrze VII lub VIII; niepamietam już; wpisywanie komend - to były czasy; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A pamietas serie Monkey Island ?? :) klasyka ale za to jaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 nie wiem z czego sie brechtacie? :? widział ktoś ostatnio jakąś porządną przygodwóke 2d? bo ja jakoś nie kojarze, wszystko teraz musi być trójwymiar. a chłopaki nie płaczą będą spoko, wreszcie jakaś gra z jajem;]]] i mam nadzieję że będzie jeszcze lepsza od Wacków[którrzy BTW wymiatali] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A pamietas serie Monkey Island ?? :) klasyka ale za to jaka :) Pamiętam..jakże można zapomnieć......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 nie wiem z czego sie brechtacie? :? widział ktoś ostatnio jakąś porządną przygodwóke 2d? bo ja jakoś nie kojarze, wszystko teraz musi być trójwymiar. a chłopaki nie płaczą będą spoko, wreszcie jakaś gra z jajem;]]] i mam nadzieję że będzie jeszcze lepsza od Wacków[którrzy BTW wymiatali] Runaway: A Road Adventure :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 O ja jeśli to bedzie miało humor i jaja ;) to może być ciekawe....Cos dla uspokojenia po [wykanczającej nerwowo] partyjce DooMa 3.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Gierka wyszla juz jakis czas temu ale dlaczego nikt o niej nie pisze ? :) Powiem wam, ze jest nawet fajna :) mozna sie posmiac no i najwazniejsze - wciaga :) Teksty tez sa niezle. Jezeli ktos moze gra to mi pomoze. Utknalem dokladnie po tym jak Diler podal mi haslo do stalowych drzwi w kafejce internetowej, tylko nie wiem jak mam sie dostac do tego pomieszczenia za drzwiami ?? Can anyone help me, please ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 warto zakupić ? bo screeny wygladają zachęcająco dawno nie grałem w przygodówki 2D heh ostatnia 2D w jaką grałem to był Larry7 :lol: a 3D to Watchmaker który był imho denny i usypiający Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A ja bym pogral w Goblinsy z dzisiejsza grafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 warto zakupić ? bo screeny wygladają zachęcająco dawno nie grałem w przygodówki 2D heh ostatnia 2D w jaką grałem to był Larry7 :lol: a 3D to Watchmaker który był imho denny i usypiający 1407573[/snapback] Hmmm moim zdaniem warto, bo dostajesz niezla gierke pelna humoru i film :) Osobiscie znacznie lepiej mi sie podobal Jack Orlando i Beneath a Steel SKy (nie do pobicia) ale ta gierka tez jest fajna :) mowie - napewno bedziesz sie smial, ma fajny klimat i trzeba czasami troche pokombinowac :) Ogolnie mowiac - ja jestem zachwycony, ale czy Ty lubisz takie gierki to sam odpowiedz sobie na to pytanie, bo ja uwielbiam :) Nie chcialbym zebys pozniej mial do mnie o cos pretensje :) A co do mojego problemu - juz sobie poradzilem i jestem w 2 akcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 dzieki o to mi chodziło po egzaminach rusze do kolportera wreszcie cos lajtowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Po egzaminach mowisz ? Matura ? :) Witam w klubie :) dzis mam ustny polak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 hieh matura ? za 3 lata ;) teraz musze przebrnąc przez banalno-koszmarny egzamin gimnazjalisty :lol: dobra juz nie offtopicuje skrobne cos jak dostane gre w swoje łapska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Hmmm moim zdaniem warto, bo dostajesz niezla gierke pelna humoru i film :)Daja do tego film? W ruchu to sprzedaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Jasne ze tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Daja do tego film? W ruchu to sprzedaja? 1410769[/snapback] Tak :) W kioskach, empikach i sklepach :) za 20 zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ale z filmem? [; Chce byc pewny =p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ale z filmem? [; Chce byc pewny =p 1410934[/snapback] Tak z filmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...